Ξανά πικραμένος ο Αλεξάνδρου: Πώς σχολίασε την επιστροφή του Βασάλου στη Χρηστίδου – Η απάντηση του Κωνσταντίνου

ξανά-πικραμένος-ο-αλεξάνδρου-πώς-σχολ-176394

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και το πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

«Δεν νιώθω ότι έχω φύγει από την εκπομπή. Πήγα σε κάτι ριάλιτι και ξαναγύρισα. Μου έκαναν μία ωραία πρόταση, συζήτησα και με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάποια πράγματα, δεν είχα κλείσει κάτι άλλο, οπότε ήταν καλή ευκαιρία να επιστρέψω» είπε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως η θεματολογία της εκπομπής δεν τον προβληματίζει και θα προσαρμοστεί, καθώς δεν είναι ο αρμόδιος για να αλλάξει τη σκαλέτα.

Όπως είπε ο ίδιος, είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και ελπίζει να γίνει πραγματικότητα.

«Τώρα είμαι στη Σίσσυ και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται και να τη βγάλω ασπροπρόσωπη, γιατί με επέλεξε η ίδια και με έπεισε να ξαναγυρίσω».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως δεν του άρεσαν τα δημοσιεύματα που του «χρεώνουν» σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, καθώς είναι πρόσφατα χωρισμένη.

Την επιστροφή του στο «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου:

«Δεν είχε θέση εκεί, ήταν κλειστή. Δεν είχε budget» ήταν το αιχμηρό του σχόλιο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να του απαντά:

«Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα. Τους έκανα προσφορές και με πήρανε… Μου κάνουν εντύπωση οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, είμαστε στην ίδια εταιρεία. Λογικό είναι να είναι πικραμένος, αλλά δεν είμαι αρμόδιος στο να απαντήσω σε αυτό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ