Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μέχρι τα 22 μου είχα σχέσεις και με τα δύο φύλα. Δεν ανοίχτηκα στους γονείς μου»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος άνοιξε την καρδιά του σε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.
ποσειδώνας-γιαννόπουλος-μέχρι-τα-22-μο-205088

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για την στιγμή που συνειδητοποίησε την σεξουαλικότητα του και μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση του με τους γονείς του.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Γύρω στα 14 ανακάλυψα ότι ερωτικά μου αρέσουν εξίσου κορίτσια και αγόρια. Μέχρι τα 22 μου είχα σχέσεις και με τα δύο φύλα. Δεν ανοίχτηκα ποτέ στους γονείς μου. Αλλά ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικά καχύποπτος. Από πολύ νωρίς κατάλαβα ότι είχε υποψίες για μένα.

Εκείνη η γενιά της δεκαετίας του ’50 ήταν παλαιών αρχών. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός. Αλλά του έδειξα από νωρίς ότι δεν έχει περιθώρια», εξομολογήθηκε αρχικά ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήθελα να πάω να δουλέψω μπάρμαν στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη. Κάποια στιγμή τον άκουσα να λέει στη μητέρα μου ότι θα πάω εκεί και θα μπλέξω με τους ναρκομανείς ή με τους π…

Βγήκα από το δωμάτιό μου, τον πλησίασα και του ζήτησα να επαναλάβει όσα είπε. Εκείνος σάστισε. Τον κοίταξα και του είπα: “Έχω να σου πω ότι πήγα δύο χρόνια φαντάρος, ώστε τώρα που απολύθηκα να κάνω ό,τι γουστάρω και να μην ορίζει κανένας τη ζωή μου, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο πατέρας μου”. Από τότε χωρίσαμε τα τσανάκια μας και δεν είχαμε καλές επαφές. Με τη μητέρα μου πάντα είχα καλές σχέσεις. Μου έδειχνε ότι με αποδεχόταν», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο στα 65 τους. Η μητέρα μου ήταν χαμηλοσυνταξιούχα και δεν τολμούσε να χωρίσει. Της είχα πει ότι εγώ είμαι εδώ για εκείνη και ότι θα τη στηρίξω. Της νοίκιασα σπίτι και τη βοηθούσα οικονομικά επί τριάντα χρόνια.

Με τον πατέρα μου βρισκόμασταν πότε πότε. Εκείνος καταλάβαινε την αποστροφή μου και την απόρριψή μου κι εγώ τη δική του. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που υποδύονται ότι ζουν σε καλές και αγαπημένες οικογένειες. Το απεχθάνομαι. Προτιμώ την αλήθεια», τόνισε ακόμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Ξυλούρης και Τζένη Καρέζη: Μια σπάνια φωτογραφία από γλέντι το 1973

Οι 3 ηθοποιοί από το «Είσαι το ταίρι μου» που «έφυγαν» αθόρυβα: 23 χρόνια μετά τους θυμόμαστε με νοσταλγία

O «ύπουλος εχθρός» στις πατούσες: 3 σημάδια που υποδηλώνουν πρόβλημα με την καρδιά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ