GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: Η 13χρονη κόρη της, Ηλέκτρα Λύρα, είναι ίδια με την μαμά της

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 39δ.

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, Ηλέκτρα Λύρα, μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, και την κόρη τους και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Χρόνια πολλά με όλη την αληθινή αγάπη και το φως του Χριστού στην ψυχή μας. Να χαίρεστε και να αγαπάτε τον Γιώργο και την Γεωργία του ο καθένας όσο λατρεύουμε εμείς τον δικό μας Γιώργο. Ε γιατί όπου Γιώργος και μάλαμα». 

Η 13χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι «φωτοτυπία» της Πέγκυς Ζήνα

Η σχέση της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας μια κοινή πορεία 27 ετών τόσο στη ζωή όσο και στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Τέλος, η γέννηση της μονακριβής κόρης τους, Ηλέκτρα Λύρα, πριν από 13 χρόνια, ανατράπηκε την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο, φέρνοντας ένα νέο νόημα στη ζωή τους.

Η νεαρή κοπέλα δημιούργησε πρόσφατα δικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αλληλεπιδρά με οικογένεια και φίλους.

Για την κόρη της, Ηλέκτρα η Πέγκυ Ζήνα έχει πει:

«Αν η κόρη μου δήλωνε συμμετοχή σε ένα talent show, θα της έλεγα να το ζήσει σαν εμπειρία και όχι σαν όνειρο που περιμένει να πραγματοποιηθεί. Δεν το βλέπω να ασχολείται η κόρη μου με το τραγούδι, θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Είναι μόλις 12, είναι ακόμα νωρίς. Σε ό,τι αποφασίσει πάντως, θα είμαι δίπλα της, συνοδοιπόρος στα όνειρά της. Η Ηλέκτρα τώρα είναι στην προεφηβεία και υπάρχουν οι φυσιολογικές κοντρίτσες μαμάς και κόρης. Κάνω υπομονή κι αυτό είναι και το σωστό. Παίρνει τις τσάντες μου, και όχι τα παπούτσια μου γιατί με πέρασε στο νούμερο. Δεν δανείζεται ρούχα μου γιατί δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι. Μου κάνει σκληρή κριτική, προσπαθώ όμως να της εξηγήσω ότι έχουμε ένα άλλο στιλ και δεν μπορούμε να ντυνόμαστε το ίδιο. Μου αρέσει που έχει έντονη δική της προσωπικότητα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Έστειλα την κόρη μου διακοπές στη μάνα μου και τώρα μου ζητάει 400€ για τα έξοδα της εγγονής της. Να τα δώσω;»

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν;

Άγιος Γεώργιος: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ο βίος, τα μαρτύρια, τα θαύματα και τι συμβολίζει η εικόνα του

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ