GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, φύγαμε τρέχοντας»

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 15δ.

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη έκαναν Πάσχα στις Σεϋχέλλες. Το ζευγάρι συνηθίζει να περνά τις διακοπές του σε κάποιον εξωτικό προορισμό πάντα μαζί με τον μικρό τους γιο που έχει ήδη πολλά ταξίδια στο…ενεργητικό του.

Πριν από λίγη ώρα η influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, την δυσκολία που αντιμετώπισε με τον γιο της. Όπως εξήγησε, πήγαν να φάνε οικογενειακώς σε ένα μαγαζί, όμως ο μικρός Πάρης τους άλλαξε τα σχέδια.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη γράφει στο βίντεο:

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ελπίζουμε να πάει καλύτερα η έξοδος! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες, πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα… Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα!». 

 

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση από τις Σεϋχέλλες

«Γιατί μόλις φτάσαμε οικογενειακά στις #seychelles θέλω απλά να βάλω μαγιό και να γυρίσω όλο το νησί!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok.

Δες το βίντεο με το room tour που μας χάρισε

@j.touni #roomtour γιατί μόλις φτάσαμε οικογενειακά στις #seychelles ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα
Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση προφανώς και φέρνει σύγχυση, εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις του και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια», αποκάλυψε πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιος Γεώργιος: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ο βίος, τα μαρτύρια, τα θαύματα και τι συμβολίζει η εικόνα του

Τραγωδία στη Θήβα: Το πρωί έγινε η κλήση για τον θάνατο του 1,5 έτους μωρού

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν;

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ