GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ολίβια Χάσεϊ: Πώς είναι σήμερα η “Παναγία” από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ”

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 49δ.

Η Ολίβια Χάσεϊ έχει μείνει στο νου μας ως η μητέρα του “Ιησού” από την εμβληματική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι. Σήμερα είναι 71 ετών και δεν έχει αλλάξει πολύ η εμφάνιση της.

Ολίβια Χάσεϊ: Λίγα λόγια για την καριέρα της ηθοποιού

Η Ολίβια Χάσεϊ, η ηθοποιός που απέκτησε σπουδαία φήμη για την ερμηνεία της ως η μητέρα του “Ιησού” στη μίνι σειρά “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, έχει πλέον αποσυρθεί από τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά παραμένει αξέχαστη στη μνήμη όλων.

Συγκεκριμένα, η ίδια συνεργάστηκε με τον Τζεφιρέλι στη σπουδαία σειρά του 1977, στην οποία ενσάρκωσε την Μαρία, σε ένα ρόλο που τη σημάδεψε. Αρχικά εργάστηκε στο θέατρο και το 1968 επιλέχθηκε από τον Φράνκο Τζεφιρέλι για να παίξει τον ρόλο της Ιουλιέτας. Ο ρόλος τής χάρισε παγκόσμια αναγνώριση και για αυτή την ερμηνεία κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο David di Donatello.

Η Χάσεϊ πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων τα Last Days of Pompeii, The Bastard Hallmark’s Hall of Fame Ivanhoe και Ψυχώ IV.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Λέοναρντ Γουάτινγκ είχαν κάνει μήνυση στη Paramount ζητώντας αποζημίωση 500 εκ. δολαρίων για εξαναγκασμό σε γυμνές σκηνές, όταν ήταν ακόμη ανήλικοι, για την ταινία “Ρωμαίος και η Ιουλιέτα”. Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί τότε ήταν μόλις 15 και 16 ετών και υποστηρίζουν ότι αρχικά ο Φράνκο Τζεφιρέλι (Franco Zeffirelli) τους είπε ότι δεν θα υπάρξουν γυμνές σκηνές στην ταινία, κάτι που εν συνεχεία δεν τηρήθηκε από την παραγωγή. Η σκηνή είχε εικόνες από τους γλουτούς του 72χρονου σήμερα Λέοναρντ Γουάιτινγκ και το γυμνό στήθος της 71χρονης σήμερα Ολίβιας Χάσεϊ.

Ολίβια Χάσεϊ: Πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ρένα Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι: “Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε”

«Πυρ και μανία» ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή της Καινούργιου μετά τα λόγια της παρουσιάστριας

Καιρός: Με βροχές και μπόρες το Μ. Σάββατο – Πώς θα ψήσουμε τον οβελία

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ