ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Καιρός: Με βροχές και μπόρες το Μ. Σάββατο – Πώς θα ψήσουμε τον οβελία

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 44δ.

Άστατος θα είναι ο καιρός από τα μέσα της Μ. Εβδομάδας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μετεωρολόγο της ΕΡΤ. Ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα και αύριο από την Πέμπτη αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Καιρός: Πως θα είναι την Μ. Εβδομάδα

Oι πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες θα χαρακτηρίζουν τον καιρό και τη Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη. Aπό το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα ανέβει η θερμοκρασία. Από τη Μεγάλη Πέμπτη στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες.

Τη Μεγάλη Τρίτη πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη, τη νότια Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 27 και στα δυτικά τοπικά 28 βαθμούς.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη οι βοριάδες θα υποχωρήσουν. Τη Μεγάλη Πέμπτη με Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι πιο ήπιος, με λίγες βροχές προς τη βόρεια Ελλάδα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή κάποιες πρώτες βροχές θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα και από Θεσσαλία και επάνω βροχές.

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα
Ο καιρός θα χαλάσει ξανά από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Ο καιρός θα χαλάσει πρώτα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, μέσα στη νύχτα. Η κακοκαιρία θα γενικευτεί σχεδόν την Κυριακή του Πάσχα σε ολόκληρη τη χώρα ακόμα και μέσα στο Αιγαίο με αρκετές βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας, χωρίς να υπάρχει ασφαλής πρόγνωση. Από Δευτέρα του Πάσχα περιορίζεται αυτή η κακοκαιρία και βλέπουμε έναν πιο βελτιωμένο καιρό.



Καιρός: Η πρόγνωση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια

Γιώργος Τσατραφύλλιας: «Με πρώιμο μελτέμι μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά βρoχές! – Δύο σενάρια για τον καιρό το Μ.Σάββατο και το Πάσχα»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός

Κρήτη: Ο Γεράσιμος Χουλιάρας για τους απανωτούς σεισμούς στο νησί – «Υπό παρακολούθηση το φαινόμενο»

Δήμος Βόλου: Δωρεάν αρνιά σε οικονομικά αδύναμους – Πότε θα γίνει η διανομή

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ