GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Μοναχικό Πάσχα για τον Νικόλαο: Ανάσταση με τη μητέρα του Άννα Μαρία και τα αδέλφια του μετά το διαζύγιο

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 24δ.

Ο Νικόλαος πέρασε την Ανάσταση μαζί με την οικογένεια του, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από την Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο ίδιος βρέθηκε στην εκκλησία μαζί με την μητέρα του, Άννα Μαρία και τα αδέλφια του.

Νικόλαος: Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος

Τη μητέρα του που συνεχίζει να πενθεί τον θάνατο του συζύγου της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και μάλιστα φαινόταν ιδιαίτερα συγκινημένη στις φωτογραφίες αλλά και τα αδέλφια του και τον ανιψιό του.

Ο λόγος, εκτός από τον Παύλο και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, για τη Θεοδώρα που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάλ αλλά και για τον μικρότερο, Φίλιππο που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Νίνα Φλορ. Το ζευγάρι, να θυμίσουμε, είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 με θρησκευτικό γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο μικρότερος της παρέας ήταν ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο 16χρονος Αριστείδης Σταύρος που σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά του ζευγαριού, τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα και τον Οδυσσέα Κίμωνα, συνεχίζει να ζει με τους γονείς του λόγω ηλικίας και μαθητικών υποχρεώσεων, ενώ όλα τα άλλα έχουν τις ζωές τους, είτε ως φοιτητές, είτε ως επαγγελματίες πλέον στους χώρους που επέλεξαν να ασχοληθούν.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έζησε χθες το βράδυ στιγμές κατάνυξης, με τον Παύλο να απαθανατίζει και τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό την ώρα της Ανάστασης στην εκκλησία.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τέμπη: «Θα στείλω όταν φτάσω» – Το νέο συγκλονιστικό τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Ακομπλεξάριστη Καίτη Γαρμπή: Άβαφτη ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και μας θύμισε ότι η Ελλάδα είναι χώρα του φωτός

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία: Τρεις 22χρονες τραυματίες από το ατύχημα – Η μία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ