GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ακομπλεξάριστη Καίτη Γαρμπή: Άβαφτη ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και μας θύμισε ότι η Ελλάδα είναι χώρα του φωτός

News Room
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 57δ.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις Ελληνίδες διάσημες που δεν διστάζει να μας δείξει την φυσική της ομορφιά όταν ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram. Έτσι και το απόγευμα της Μ. Παρασκευής πόσταρε μια ακόμα επική αμακιγιάριστη σέλφι και φάνηκε πιο λαμπερή από ποτέ.

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση και η αναφορά στην Eurovision

Λίγο πριν την Ανάσταση, η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Μπορεί να μην θέλησε να αποκαλύψει ποιος είναι ο προορισμός αλλά έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της «Ελλάδα χώρα του φωτός», ενόψει της Eurovision που πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Καίτη Γαρμπή: Το ρεκόρ στην Eurovision

Το ρεκόρ που έσπασε η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision του 1993 και τα σχόλια στο Instagram

Η Καίτη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 1993 και το κομμάτι «Ελλάδα χώρα του φωτός» τερμάτισε στην 9η θέση. Πέρα από την θέση εντός δεκάδας, η Καίτη Γαρμπή είχε καταφέρει να κερδίσει κάτι ακόμα εκείνη τη χρονιά. Συγκεκριμένα, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ κοντινού πλάνου. Αποτελεί μέχρι και σήμερα τη μοναδική τραγουδίστρια που εμφανίζεται 43 συνεχόμενα δευτερόλεπτα στον φακό χωρίς καμία απολύτως εναλλαγή.

Η ομορφιά της ήταν σίγουρα ένας από τους λόγους του ρεκόρ, αφού λέγεται ότι ο cameraman την είχε ερωτευτεί. Η εντυπωσιακή εμφάνιση, βέβαια, ήταν κάτι που την χαρακτήριζε από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, τότε, που όπως έχει εξομολογηθεί, αισθανόταν λίγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Όπως είναι λογικό, η ανάρτησή της την Μ. Παρασκευή έλαβε δεκάδες σχόλια από θαυμαστές και φίλους που τόνιζαν πόσο όμορφη είναι. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν, όμως, τα σχόλια σχετικά με τη Eurovision. «Καιτούλα, μόλις έβλεπα τη συμμετοχή σου στη Eurovision! Φοβερό;», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Ε, με τέτοια μάτια πώς να μη σε ερωτευτεί ο cameraman;».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τα ζώδια της εβδομάδας: Οι αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως 12 Μαΐου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία: Τρεις 22χρονες τραυματίες από το ατύχημα – Η μία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάσχα 2024: Πότε ανοίγουν ξανά σούπερ μάρκετ και τράπεζες

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ