Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω στους μικρότερους άνδρες επειδή είμαι σαν νεράιδα, σαν την Τίνκερμπελ»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου εξομολογείται ότι κάνει μόνο ακραία πράγματα και πως οι πολύ μικρότεροι άντρες τής έχουν μεγάλη αδυναμία.
μαριλένα-παναγιωτοπούλου-αρέσω-στο-178117

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου γνωστή και αγαπημένη προσωπικότητα της τηλεόρασης δηλώνει Τίνκερμπελ και εξομολογείται ότι κάνει μόνο ακραία πράγματα στη ζωή της και πως οι πολύ μικρότεροι άντρες τής έχουν μεγάλη αδυναμία.

Οι δηλώσεις της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου:

«Μόνο ακραία πράγματα κάνω εγώ. Μέσα σε 5 λεπτά αποφάσισα ότι πρέπει να αλλάξω καριέρα για να βοηθήσω έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη, οπότε έπρεπε να μεταπηδήσω στα media. Άρχισα να γράφω στα περιοδικά και να κάνω εκπομπές γι’ αυτό τον λόγο.

Ναι, με φλερτάρουν πολύ μικρότεροι άντρες, είμαι πάρα πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι και είμαι και η Τίνκερμπελ εξάλλου, το ξέρετε πάρα πολύ καλά, είμαι μια νεράιδα, άρα ως νεράιδα προσελκύω μικρότερα παιδιά. Δίπλα μου μπορεί να σταθεί μόνος ένας νεότερος άντρας γιατί οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να με ακολουθήσουν στη νυχτερινή ζωή. Ούτε οι γιοι μου δεν ξέρουν την ηλικία μου», λέει χαρακτηριστικά η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε την συνέντευξή της:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ