Κυριάκος Μητσοτάκης για Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Δόξα τω Θεό είμαστε πολύ καλά μετά την περίοδο του χωρισμού»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day μίλησε για όλους και για όλα.
κυριάκος-μητσοτάκης-για-μαρέβα-γκραμ-197454

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν τις Ευρωεκλογές μίλησε για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά τους. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως περνούν τον χρόνο τους όταν είναι οι δυο τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Μας αρέσει να βγούμε οι δυο μας να φάμε. Έρχεται ο κόσμος και μάς μιλάει. Αναγνωρίζουμε από τη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι μας δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν έρθει κάποιος σε ένα εστιατόριο και με πλησιάσει και μου πει το παράπονό του, οφείλω να τον ακούσω» ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι, κάνουμε ποδήλατο και μαζί. Περπατάμε μαζί και παίζουμε τένις. Θα τσακωθούμε για πολύ μικρά πράγματα, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Μου ασκεί συχνά αυστηρή κριτική και μερικές φορές -επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την κριτική πάρα πολύ καλά- τυχαίνει να είμαι λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για να μπορέσει ένα ζευγάρι να κρατήσει τη σχέση του -κι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά και χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε και προχωράνε στη ζωή τους. Περνάμε ωραία, καλά μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι συζητά με τα παιδιά του για την προσωπική τους ζωή.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χλιδάτο, τεράστιο, μέσα στο πράσινο: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Κηφισιά

Ρούπερτ Μέρντοχ: Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ ντύθηκε γαμπρός για 5η φορά

Κάνει το επόμενο βήμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ