Ειρήνη Κολιδά για απόπειρα αυτοκτονίας του Αργιανίδη: «Δεν διέκρινα κάτι τις φορές που μιλήσαμε»

ειρήνη-κολιδά-για-απόπειρα-αυτοκτονί-61588

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Ειρήνη Κολιδά και δεν έκρυψε τα συναισθήματά της για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα 0 πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης. Η ίδια όπως είπε ξαφνιάστηκε και στενοχωρήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά, είπε:

«Είναι κάτι που με ξάφνιασε και με στενοχώρησε συγχρόνως. Κι ατομικά αλλά και γενικά επειδή βιώνουμε μία περίοδο δύσκολη οικονομική και ψυχολογική, είπα μέσα μου ότι είναι κάτι που μπορεί ο καθένας μας να το πάθει κι όταν έχουμε ένα θέμα, καλό είναι να συμβουλευόμαστε ένα γιατρό ή ψυχολόγο. Όπως πηγαίνουμε στο γιατρό για χέρια, πόδια, κεφάλι και τα λοιπά, να συμβουλευόμαστε έναν ψυχολόγο για να μας βοηθήσει».

 

Η Ειρήνη Κολιδά συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είχαμε την επικοινωνία που είχαμε στη αρχή. Ήταν τέτοιες οι υποχρεώσεις, που δεν μου επέτρεπαν να έχω καθημερινή και συνεχόμενη επικοινωνία. Μια με δύο φορές το μήνα τυπικά μιλούσαμε. Επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εσωστρεφής και δεν μεταφέρει τον εσωτερικό του κόσμο προς τα έξω κι είναι κλειστός σαν χαρακτήρας, δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι τις φορές που μιλήσαμε», είπε κλείνοντας η Ειρήνη Κολιδά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ