Κασσιανή Τανιμανίδη: Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη αγαπά πολύ τις δίδυμες ανιψιές της

Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή, είναι μια περήφανη θεία που φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα δίδυμα ανιψάκια της.
κασσιανή-τανιμανίδη-η-αδερφή-του-σάκη-203264

Η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι η μικρότερη αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη και του ακόμα μεγαλύτερου και από τους δύο, Παναγιώτη και φυσικά είναι μία περήφανη θεία.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η χαρούμενη θεία, είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να περάσει όμορφες και ποιοτικές στιγμές με τις δίδυμες ανιψιές της Αριάνα και Φιλίππα που είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Κασσιανή Τανιμανίδη: Έχετε δει την αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη;

Η αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη ακολούθησε τον ίδιο και την οικογένειά του σε μία σύντομη απόδραση στην Άνδρο και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να χαίρεται στιγμές με τις χαριτωμένες ανιψιές της.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Κασσιανή Τανιμανίδη, αν και έχει σπουδάσει Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, έχει επιλέξει να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Η αναζήτησή της όμως για γνώση δεν σταμάτησε εκεί αφού στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται και σπουδές στην Ιστορία στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και από το 2019 έχει προσθέσει και άλλο πτυχίο στη… συλλογή της.

Όσο για την ομοιότητα με τα αδέλφια της, δεν είναι και πολύ μεγάλη παρόλο που και οι τρεις διαθέτουν ξεχωριστή γοητεία. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απόστολος Λύτρας: Ανατριχιάζει η γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου το μοιραίο βράδυ

Σύρος: Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση υιοθεσίας παιδιών από παντρεμένο ομόφυλο ζευγάρι

Μόνο περηφάνια: Ο ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,93μ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ