Μόνο περηφάνια: Ο ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,93μ

Ο Εμμανουήλ Καραλής μέσα σε λίγες ημέρες από το 5,92μ. έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και επιβεβαίωσε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία είναι.
μόνο-περηφάνια-ο-ιπτάμενος-εμμανουήλ-203186

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Εμμανουήλ Καραλής: Νέο ρεκόρ στο επί κοντώ των ανδρών

Το είπε και το έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής! Εννέα μέρες μετά το 5.92μ, πέρασε σήμερα το 5.93μ σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ των ανδρών, την πρώτη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο Βόλο.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης φέτος στη Ρώμη, χρειάστηκε έξι άλματα για να βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Ξεκίνησε από το 5.40μ το οποίο πέρασε με τη 2η (είχε μεγάλη αναμονή όπως πάντα…) και συνέχισε περνώντας με την πρώτη το 5.62μ και το 5.72μ.

Έχοντας μείνει μόνος του στον αγώνα, ο Καραλής έβαλε τον πήχη στο 5.93μ και πέρασε το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια για να γράψει και πάλι ιστορία.

Με το 5.93μ ο Καραλής είναι αυτή τη στιγμή στο Νο4 του κόσμου πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) που έχει 6.24μ, τον Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) που έχει 5.97μ και τον Τιμπό Κολέ (Γαλλία) που πριν 10 μέρες πήδηξε 5.95μ.

Μετά το νέο ρεκόρ ο Καραλής έβαλε και πάλη τον πήχη στα 6 μέτρα τα οποία φάνηκε ότι τα έχει παρά τις αποτυχημένες του προσπάθειες.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλες χαρές για την Ελένη Φουρέιρα: Έρχεται νέο μέλος στην οικογένειά της – Η εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Κάνε την πράξη και δες την απάντηση: Η ημερομηνία που γεννήθηκες σου δείχνει αν θα σου έρθουν πολλά λεφτά

Στα 52 του, τις ξετρελαίνει όλες: Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς στην κουζίνα του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ