Τέλος η Ιωάννα Τούνη: Είπε το μεγάλο αντίο «Κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

τέλος-η-ιωάννα-τούνη-είπε-το-μεγάλο-αντ-117891

«Σε αυτό το σπίτι, Αθήνα, είχα μία έρμη γωνίτσα, εδώ πέρα, που είχα στήσει τον καθρέφτη μου, με το φως μου, για να βγάζω τα στόρι μου, όταν θέλω και τώρα κοντεύω να πέσω από τα μωρουδιακά».


Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο

Η Ιωάννα Τούνη αποχωρίζεται το δωμάτιο όπου διαφήμιζε τα προϊόντα της και το μετατρέπει σε παιδικό για τον γιο της.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά τον ερχομό του γιου τους.

Το ζευγάρι κάνει τις πρώτες του υπερωρίες, καθώς ο μικρός μπέμπης έχει διαφορετικά ωράρια και έτσι πρέπει να ξαγρυπνούν για χάρη του.


Η Ιωάννα και ο Αλέξανδρος, αν και μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, χρειάστηκε να έρθουν στην Αθήνα, αυτήν την εβδομάδα, για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα ξεκίνησαν να φτιάχνουν και το δωμάτιο του γιου τους στη σοφίτα.

Εκεί που μέχρι πρότινος η γνωστή influencer διαφήμιζε τα προϊόντα της.


Πλέον, το δωμάτιο αυτό θα γίνει παιδικό και έτσι, από ό,τι φαίνεται, η Ιωάννα Τούνη θα έχει πολύ λιγότερο προσωπικό χώρο για να αναδεικνύει τα ρούχα και τις κρέμες που πρέπει να διαφημίζει.

«Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο» είπε χαρακτηριστικά στο story της στο Instagram.

«Παρακαλάω τον Δημήτρη να δούμε πού ακριβώς θα τα στήσουμε, πώς ακριβώς θα το κάνουμε, τόσο καιρό, να με βοηθήσει να μετακινήσουμε την κούνια, να μαζέψουμε τα πράγματα. Το μηδέν παίρνω. Τώρα θα δει αυτός».


Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη


  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ