Ιωάννα Τούνη: Έγινε μαμά και επιτέλους κάποιος μας έδειξε την αλήθεια του σώματος μετά τη γέννα

ιωάννα-τούνη-έγινε-μαμά-και-επιτέλους-117709

12 μέρες έχουν περάσει από τότε που γέννησε η Ιωάννα Τούνη και ανέβασε βίντεο για να μας δείξει πόσα κιλά έχει χάσει και πώς είναι το σώμα της.

Η Ιωάννα Τούνη, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα ως μαμά και δείχνει όλες τις πλευρές της μητρότητας.

Η Ιωάννα Τούνη, από τη μέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα δείχνοντας, όχι μόνο τις καλές στιγμές, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα μαμά.

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της 12 μόλις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Τι έγραψε στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη

Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά! Φαίνομαι ακόμη αρκετά πρησμένη, έχω «χαλαρό» δέρμα στην κοιλίτσα. Αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα!

Τι είπε στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη

«Έχουμε και λέμε, λοιπόν, έχει περίπου 12 μέρες που έχω γεννήσει. Ήμουν 62 κιλά πριν. Έφτασα στα 78-79 κιλά. Σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα είμαι στα 70. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή, γιατί δεν έχω προλάβει. Θα ξεκινήσω, όμως, και θα σας ενημερώσω. Αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες. Θα σας τα δείξω κιόλας και προσπαθούμε μέχρι το καλοκαίρι να ξαναγίνει η μέση αυτή μεσούλα. Εντάξει, σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά έχουμε, συμπεθέρες».

Ιωάννα Τούνη: «Μπορείς να μαντέψεις πόσο μηνών είμαι στο κάθε πλάνο;»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ