GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι μας δείχνει για πρώτη φορά τη χορογραφία πάνω στη σκηνή

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 6δ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη τεχνική πρόβα της Eurovision 2024 και η Μαρίνα Σάττι με την ελληνική συμμετοχή μας έδειξαν την χορογραφία πάνω στην σκηνή.

Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Μαρίνα Σάττι δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα μικρό βίντεο από τη δεύτερη πρόβα, δείχνοντας μας για πρώτη φορά ένα κομμάτι από την χορογραφία και την ερμηνεία της πάνω στη σκηνή της Eurovision!

Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του»

Τα άτυχα ζώδια του μήνα: Οι 3 εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα τα βρουν «σκούρα» τον φετινό Μάιο

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: Μαζί με την οικογένεια της στις Σεϋχέλλες για Πάσχα και αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που μένουν

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ