Ελένη Γερασιμίδου: Μίλησε για το εγκεφαλικό που πέρασε και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας για τον Δημήτρη Σταρόβα αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε.
ελένη-γερασιμίδου-μίλησε-για-το-εγκεφ-193577

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την πρόσφατη νοσηλεία της στον Ερυθρό Σταυρό. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε ελαφρύ ισχαισμικό επεισόδιο.

Ελένη Γερασιμίδου: Η περιπέτεια με την υγεία της

Αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου είπε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να’ ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει».

Στη συνέχεια, η Ελένη Γερασιμίδου πρόσθεσε: «Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις» αποκάλυψε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τον Δημήτρη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Γιατί έχει πάρα πολύ καλή καρδιά, είναι σπουδαίος. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να γίνει καλά γρήγορα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και σπουδαίος άνθρωπος» κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.

Ελένη Γερασιμίδου: Όσα δήλωσε η ηθοποιός

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Εντοπίστηκαν 11 κρούσματα στον ίδιο παιδικό σταθμό

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Δήμητρα Ζέρβα

Κώστας Κόκλας για Δημήτρη Σταρόβα: «Να αφήσει τα αστεία και να σηκωθεί, τον αγαπάω πολύ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ