Δυσάρεστα νέα για την Άννα Βίσση: Περνά δύσκολες ώρες, αναβάλλονται όλες οι εμφανίσεις της

δυσάρεστα-νέα-για-την-άννα-βίσση-περνά-118934

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1957 στην Κύπρο. Ανυποψίαστοι για τον rock σίφουνα που έφεραν στον κόσμο οι γονείς της, Νέστορας και Σοφούλα Βίσση, καλωσόρισαν τη δεύτερη από τις τρεις συνολικά κόρες τους. Σύντομα διαπιστώνουν ότι εξαιτίας αυτού του παιδιού θα βρεθούν να παίζουν στο δικό τους Ένα Αστέρι γεννιέται όταν η μικρή Άννα τούς «υποχρεώνει» να την γράψουν για μαθήματα πιάνου και χορού στο Εθνικό Ωδείο στην τρυφερή ηλικία των έξι και τα υπόλοιπα είναι ιστορία καθώς εδώ και 10ετίες αποτελεί την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Δυσάρεστα νέα για την Άννα Βίσση

Σήμερα Πέμπτη 26/1 η Άννα Βίσση είχε δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της τα οποία και την οδήγησαν σε ακυρώσεις εμφανίσεων της.

Την είδηση την έκανε γνωστή η ίδια η η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση της στα social media ενημώνοντας το κοινό της πως είναι θετική στον κορωνοϊό και έπρεπε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

Η ανάρτησή της στο instagram

«Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ. Aπολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακο του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο instagram.

Να ευχηθούμε στην Άννα Βίσση περαστικά και καλή ανάρρωση και να είναι σύντομα και πάλι κοντά στο κοινό της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ