Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Εντοπίστηκε η ηθοποιός μετά από ένα μήνα που είχε εξαφανιστεί

Ανησυχία προκάλεσε η εξαφάνιση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου η οποία δεν είχε δώσει σημάδια ζωής στους κοντινούς της ανθρώπους για ένα μήνα.
δέσποινα-στυλιανοπούλου-εντοπίστηκ-191569

Το τελευταίο διάστημα επικράτησε έντονη ανησυχία για την αγαπημένη ηθοποιό, Δέσποινα Στυλιανοπούλου καθώς για ένα μήνα δεν είχε αφήσει κανένα σημείο ζωής στους δικούς της ανθρώπους.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η “εξαφάνιση” για ένα μήνα

Όσοι της τηλεφωνούσαν δεν έπαιρναν καμία απάντηση, ενώ όπως δήλωσε γείτονάς της στην εφημερίδα Espresso, οι περίοικοι έκανα αρκετές προσπάθειες να την βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα: «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά».

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, όλα άρχισαν στις αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλοy σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματα του Σπύρου Μπιμπίλα που ήταν κι ο τελευταίος που την επισκέφθηκε.

«Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει», είχε σημειώσει σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Εντοπίστηκε η ηθοποιός και αυτή είναι η επιθυμία της

Εντέλει η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε κι εδώ και περίπου ένα μήνα νοσηλευέται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από όλους. Μάλιστα, είναι επιθυμία της ίδιας να μην διατηρεί επικοινωνία με κανέναν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γλυφάδα – Βόλος: Καρχαρίες βγήκαν στους γιαλούς για τροφή

Διατροφή: Με τι αντικαθιστώ τα αλλαντικά στο βραδινό μου τοστ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι κάνουν σήμερα οι «Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ