Έφη Μουρίκη: Η καριέρα, το κόκκινο νυφικό, ο 32ετής γάμος με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και ο λόγος που δεν έκαναν παιδιά

Απόφοιτή της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου η Έφη Μουρίκη έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές
έφη-μουρίκη-η-καριέρα-το-κόκκινο-νυφικ-68666

Απόφοιτή της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου η Έφη Μουρίκη έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές στην πορεία της καριέρας της

Εκτός από τις θεατρικές της εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει και σε πολλές κινηματογραφικές, αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές. Μάλιστα στην ταινία Straight Story που παρουσίασε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, συνυπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Έφη Μουρίκη και Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Τα 32 χρόνια αγάπης με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

«Ακόμα κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Οφείλουμε να κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Τι να ανταλλάξεις; Παντόφλες ή πιτζάμες με τον σύντροφό σου; Είμαστε 32 χρόνια μαζί και εύχομαι να τα χιλιάσουμε. Πίστευα στον έρωτα, πέρασα στην αγάπη και τώρα που μεγάλωσα ξαναεπιστρέφω στον έρωτα. Πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε για τον έρωτα. Η αγάπη είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση. Πρέπει να παλεύουμε να επαναφέρουμε στην επιφάνεια τον έρωτα. Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου και αυτό με προστατεύει. Δεν έχω τίποτα δεδομένο μέσα στη σχέση μου. Δεν ζητάω τα εύκολα. Είμαι ανεξάρτητος αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός και υπάρχουν και όρια στην ανεξαρτησία» είπε ο ηθοποιός.

32χρόνια γάμου της Έφης Μουρίκη

Η Έφη Μουρική τόνισε σε άλλη συνέντευξη για την επιτυχία του γάμου της: «Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει».

Η απόφαση να μην κάνουν παιδιά

Το ζευγάρι παραμένει ενωμένο όλα αυτά τα χρόνια παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε τονίσει ότι ήταν κοινή απόφαση και επιλογή τους, λόγω του προγράμματος της ζωής τους αλλά και των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε αναφέρει πως περνάνε τόσο όμορφα με την Έφη Μουρίκη που ένα παιδί δεν είναι αυτό που θα ολοκλήρωνε την σχέση τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ