Πήραν τη γοητεία και το ταλέντο τους: 4 εγγονές διάσημων Ελληνίδων ηθοποιών που έχουν το όνομα και τη χάρη τους

Είναι εγγονές Ελληνίδων ηθοποιών που έκαναν μεγάλη καριέρα και επιτυχίες. Πέραν του ταλέντου του έχουν πάρει και την απαράμιλλη γοητεία τους και ακολουθούν οι αποδείξεις.
πήραν-τη-γοητεία-και-το-ταλέντο-τους-4-ε-68500

Είναι εγγονές Ελληνίδων ηθοποιών που έκαναν μεγάλη καριέρα και επιτυχίες. Πέραν του ταλέντου του έχουν πάρει και την απαράμιλλη γοητεία τους και ακολουθούν οι αποδείξεις.

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: 1.) Τασσώ Καββαδία – Αργυρώ Καλλιάφα

Αργυρώ Καλλιάφα: Μια ταλαντούχα σχεδιάστρια και ένα ξεχωριστό κορίτσι | BOVARY

 

Η Τασσώ Καββαδία, μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, είχε μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα.

Η 26χρονη σχεδιάστρια μόδας, ακολουθεί το δικό της δρόμο. Έχει ήδη βραβευτεί, ενώ παράλληλα τα δείγματα της δουλειάς της, τραβούν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον.

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: 2.) Τζένη Καρέζη – Τζένη Καζάκου

Τζένη Καζάκου: Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά

Κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου, δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει την αγάπη των ανθρώπων της για την υποκριτική.

 

Η 17χρονη κοπέλα, που δεν κατάφερε να γνωρίσει την σπουδαία γιαγιά της, λατρεύει να ακούει ιστορίες για εκείνη, ειδικά από τον πατέρα και τον παππού της.

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: 3.) Νόνικας Γαληνέα – Νόνικα Τσαπέλα

Το όνομα και τη χάρη της πάντα εντυπωσιακής γιαγιάς της, έχει κληρονομήσει η 25χρονη Νόνικα Τσαπέλα.

Η εγγονή της Νόνικας Γαληνέα και κόρη της Αλεξίας Μουτούση (δίδυμης αδελφής της ηθοποιού Αριέττας Μουτούση), έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και φιλοδοξεί να ακολουθήσει την υποκριτική. Δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως, ο πατέρας της ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

 

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: 4.) Ζωή Λάσκαρη – Ζένια Μπονάτσου

Η πιο προβεβλημένη από τις παραπάνω περιπτώσεις. H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου έχει μάθει να πατά γερά στα πόδια της. Αντιμετωπίζει όσες δυσκολίες βρίσκονται μπροστά της και κυνηγά το όνειρό της.

Αγαπάει πραγματικά την υποκριτική, φοιτά σε δραματική σχολή, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Το είπα στη γιαγιά μου και μου είπε αν το γουστάρω, να το κάνω. Ξέρω πως θέλει πολύ δουλειά, με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ