Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ – Φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης και το MEGA έχει τα πρώτα πλάνα.
βαγγέλης-μαρινάκης-αναγορεύτηκε-επί-203843

Μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση έλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης. Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τρίτης 2/7 στο δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκαν πλάνα από την τελετή αποφοίτησης της Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών» και να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία.

Για πρώτη φορά μάλιστα η συγκεκριμένη αποφοίτηση είχε ελληνικό χρώμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης

Κατά την τελετή αναγόρευσης μάλιστα ο ίδιος μίλησε για τις σπουδές του στις επιχειρήσεις και στα οικονομικά, αλλά και για το μεγάλο πάθος που τον διακατέχει για τον χώρο της ναυτιλίας.

Μετά τον ελληνικό και τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, την τελετή άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος της Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης Ναύαρχος Φράνσις Μακντόναλντ.

Μιλώντας στους αποφοίτους υπογράμμισε πόσο περήφανος είναι για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία και στη συνέχεια παρουσίασε τις τέσσερις προσωπικότητες που θα βραβεύονταν με τα ακόλουθα λόγια:

«Ξεκινώντας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Capital Maritime and Trading Corp. Ευάγγελο Μαρινάκη. Ο κ. Μαρινάκης διοικεί από την Αθήνα, στην Ελλάδα μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες και μερικούς ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, και τον τιμούμε ως τον διεθνή επιχειρηματικό ηγέτη μας. Κύριε Μαρινάκη, σας ευχαριστούμε που διανύσατε περίπου 5.000 μίλια για να είστε μαζί μας σήμερα. Και καλώς ήρθατε στην τάξη του 2024. Καλωσορίζουμε τον γερουσιαστή Michael Rodrigues από την πρώτη περιφέρεια του Μπρίστολ και του Πλίμουθ ως τη δεύτερη προσθήκη μας σε αυτή τη μεγάλη τάξη. Ο Γερουσιαστής Rodrigues έχει υπηρετήσει αυτή την Κοινοπολιτεία ξεκινώντας από τη Βουλή το 1996, στη Γερουσία από το 2011. Ο γερουσιαστής Rodrigues είναι ανυποχώρητος στην υποστήριξή του για τη δημόσια εκπαίδευση και πραγματικά έχει μια αδυναμία για το ιστιοφόρο της Κοινοπολιτείας, το Ernestina Morrissey, το οποίο είναι δεμένο στην αποβάθρα μας σήμερα. Σήμερα τον τιμούμε ως τον ηγέτη της δημόσιας προσφοράς μας. […]

Ο τρίτος επίτιμος αποδέκτης που θα πραγματοποιήσει επίσης την ομιλία έναρξης είναι ο Leon Topalian, απόφοιτος της Ακαδημίας, υπερήφανο μέλος της τάξης του 1991, κ. Topalian, και τώρα εντάσσεται στην τάξη του 2024 καθώς τιμάται ως ο εθνικός επιχειρηματικός ηγέτης μας.[…] Ο Leon ανέλαβε καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Nucor Steel, μιας εταιρείας του Fortune 500 που μόλις ανακοίνωσε το 205ο συνεχόμενο τριμηνιαίο μέρισμά της. Ένα καταπληκτικό επίτευγμα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, Λεόν. Καλώς ήρθατε και πάλι. Η τέταρτη προσθήκη μας στην τάξη είναι ο Ταξίαρχος Woody Woodhouse. Ο Ταξίαρχος Woodhouse τιμάται ως στρατιωτικός μας ηγέτης για τις εκπληκτικές υπηρεσίες του στη χώρα του, ως Tuskegee Airman στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εν ολίγοις, ήταν Top Gun πολύ πριν ο Tom Cruise γίνει Top Gun. Και δυστυχώς, ο Ταξίαρχος Woodhouse δεν μπορεί να είναι μαζί μας σήμερα καθώς κόλλησε μια μικρή ασθένεια μετά το ταξίδι του στη Νορμανδία της Γαλλίας, στο πλαίσιο του 80ού εορτασμού της D-Day.»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ποιος είπε ότι είναι 30 χρονών μωρέ;»: Η Αίθρα Λυκουρέζου ξεσπά για τη γυναίκα που συνόδεψε τον πατέρα της

Χωρίς ρετούς και φίλτρα: Έτσι είναι η Λάουρα Νάργες με μαγιό στα 33 της και μετά από μια γέννα

Έκτακτο: Μεγάλος σεισμός τώρα στην Κρήτη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ