Καιρός: Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει – Σε ποια περιοχή θα φτάσει 43 βαθμούς

Ο καιρός είναι σε κλίμα Ιούλιου και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες από πλευράς θερμοκρασιών σύμφωνα με την πρόβλέψη του κ. Αρναούτογλου.
καιρός-τα-χειρότερα-δεν-έχουν-έρθει-198229

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός γίνεται πιο δύσκολος καθώς έρχεται καύσωνας μέσα στον Ιούνιο μετά από ένα μίνι διάλειμμα στις υψηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στην Ελλάδα.

Καιρός: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο έμπειρος προγνώστης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο FB κάνει λόγο για νέο κύμα έντονης ζέστης μετά από τις 11 Ιουνίου, με τις θερμοκρασίες να «εκτοξεύονται» πάνω από τους 40 – 41 βαθμούς και κάπου να φτάνουν ακόμα και τους 42 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του με βάση τα διαγράμματα θερμοκρασιών, όπου αναγράφονται οι μέσες τιμές, σε δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, υπολογίζεται 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ καλύτερη θα είναι η εικόνα στα ορεινά, σε παραθαλάσσιες περιοχές και στα νησιά, όπου ο υδράργυρος θα 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερα.

«Nέο κύμα έντονης ζέστης πιθανώς και με χαρακτηριστικά καύσωνα από τις 11 Ιουνίου και μετά! Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 13 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!»

Καιρός: Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χιου Γκραντ: Eπέλεξε την Ελλάδα για διακοπές – Προσιτός με όλους, δεν αρνήθηκε selfie σε κανέναν θαυμαστή

«Θα σώσουμε χιλιάδες ζωές»: O Γεωργιάδης ανακοίνωσε δωρεάν self test για καρκίνο του παχέος εντέρου

Μια νέα αρχή: Αυτό το καλοκαίρι 4 ζώδια θα ερωτευτούν ξανά μια παλιά τους αγάπη

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ