Γρήγορα και με ασφάλεια: Η «άγνωστη» δίαιτα 5 ημερών που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος εύκολα και απλά

Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής 5 ημερών από έναν καρδιολόγο που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.
γρήγορα-και-με-ασφάλεια-η-άγνωστη-δί-179254

Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής 5 ημερών από έναν καρδιολόγο που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να μειώσετε τον κίνδυνο διαφόρων προβλημάτων υγείας.

Η δίαιτα 5 ημερών που ακολουθεί είναι σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Αναζητάτε έναν τρόπο απώλειας βάρους που να είναι ασφαλής και αποτελεσματικός; Ανακαλύψτε το πρόγραμμα διατροφής 5 ημερών που συνέταξε ένας εξειδικευμένος καρδιολόγος.

Αυτή η δίαιτα βασίζεται κυρίως σε βιολογικά αυγά ως πηγή πρωτεΐνης και περιλαμβάνει επιπλέον 30 λεπτά άσκησης καθημερινά. Ακολουθούν παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα διατροφής και συμβουλές για το πώς να μειώσετε τους κινδύνους των κοινών προβλημάτων υγείας.

Η δίαιτα 5 ημερών που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με ασφαλή τρόπο

Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την υγεία μας είναι η διατροφή που καταναλώνουμε. Διάφορα προβλήματα υγείας προκύπτουν για άτομα με διαφορετικό μεταβολισμό.

Η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας όπως η νόσος της χοληδόχου κύστης, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η άπνοια ύπνου, ακόμη και ορισμένες μορφές καρκίνου. Ως εκ τούτου, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους μπορεί να μειώσει αυτούς τους κινδύνους σε τεράστιο βαθμό.

Ένας Ευρωπαίος καρδιολόγος σχεδίασε ένα πρόγραμμα διατροφής 5 ημερών για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος με ασφάλεια. Η κύρια πηγή πρωτεΐνης σε αυτή τη δίαιτα είναι τα αυγά και συνιστάται να αγοράζετε βιολογικά αυγά.

Συνιστάται επίσης να επιλέγετε φρέσκα φρούτα που είναι βιολογικά. Ο συνδυασμός αυτής της δίαιτας με τριάντα λεπτά καθημερινής άσκησης μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε με ασφάλεια κιλά. Πρόκειται για μια πολύ απλή δίαιτα που περιλαμβάνει κοινές τροφές διαθέσιμες σε κάθε σπίτι.

Αυτή είναι η δίαιτα 5 ημερών:

Ημέρα 1

Μεσημεριανό: 1 πορτοκάλι, 1 φλιτζάνι γιαούρτι, 1 αυγό.

Δείπνο: 2 βραστά αυγά, 2 φρυγανιές, ½ αγγούρι ή μικρό μπολ με μαρούλι, 2 ντομάτες.

Ημέρα 2

Μεσημεριανό: 1 πορτοκάλι, 1 φλιτζάνι γιαούρτι, 1 βραστό αυγό.

Δείπνο: 1 φέτα τοστ, 125 g κόκκινο κρέας, 1 φλιτζάνι τσάι ή καφέ χωρίς ζάχαρη, 1 πορτοκάλι.

Τα λαχανικά πρέπει να μαγειρεύονται χωρίς αλάτι και το αλκοόλ πρέπει να αποφεύγεται εντελώς.

Ημέρα 3

Μεσημεριανό: 1 αγγούρι, 1 πορτοκάλι, 1 βραστό αυγό.

Δείπνο: 1 πορτοκάλι, 1 φρυγανιά, 1 φλιτζάνι καφέ ή τσάι χωρίς ζάχαρη.

Ημέρα 4

Μεσημεριανό: 1 φέτα τοστ, 1 πορτοκάλι, 125 γρ. τυρί cottage.

Δείπνο: το ίδιο με την 3η ημέρα.

Ημέρα 5

Γεύμα: 1 φέτα τοστ, 200 γρ. μαγειρεμένο κρέας ή ψάρι, 1 ντομάτα.

Δείπνο: 226 γραμμάρια μαγειρεμένα καρότα, πατάτες και μπιζέλια.

Συνιστούμε να ακολουθήσετε το παραπάνω πρόγραμμα για έναν κύκλο 5 ημερών, ακολουθούμενο από μια περίοδο ξεκούρασης 2 ημερών πριν ξεκινήσει ξανά ο κύκλος. Τα λαχανικά πρέπει να μαγειρεύονται χωρίς αλάτι και το αλκοόλ πρέπει να αποφεύγεται εντελώς.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ