Έμιλυ Κολιανδρή και Χρήστος Λούλης: Η γνωριμία τους, τα 16 χρόνια γάμου και τα πιο όμορφα στιγμιότυπα

έμιλυ-κολιανδρή-και-χρήστος-λούλης-η-γ-180855

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι 16 χρόνια παντρεμένοι και παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Έχουν καταφέρει να συνδυάσουν επαγγελματική επιτυχία και γαλήνια προσωπική ζωή ενώ είναι από τα ζευγάρια που χαίρεσαι να τα βλέπεις στα social media αφού ανεβάζουν τα πιο cute στιγμιότυπα.

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης: Η γνωριμία τους και η καθημερινότητα με τα παιδιά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και έξι χρόνια αργότερα, το 2008 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, που αποτελούν την πηγή της καθημερινής τους ευτυχίας.

Για τη γνωριμία τους αλλά και για την καθημερινότητα με τα παιδιά τους η ηθοποιός εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε. Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ».

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς είναι ως μπαμπάς ο Χρήστος Λούλης είχε δηλώσει: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης: Όμορφα στιγμιότυπα από τις εξόδους τους

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του ζεν πρεμιέ κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».

Οι δύο ηθοποιοί δίνουν συχνά το παρών στο θέατρο και σε άλλες κοσμικές εκδηλώσεις, ποζάροντας μαζί και χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης

Γέροντας Πορφύριος: “Έχει ο Θεός. Εκεί που απελπίζεσαι, σου στέλνει κάτι που δεν το περιμένεις”

O Χάτσικο της Κριμαίας: Επί 12 χρόνια κοιτούσε προς τη θάλασσα και περίμενε την επιστροφή του κηδεμόνα του

O Χάτσικο της Κριμαίας: Επί 12 χρόνια κοιτούσε προς τη θάλασσα και περίμενε την επιστροφή του κηδεμόνα του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ