Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών – Λασποβροχές και ολισθηρότητα στους δρόμους

ο-σάκης-αρναούτογλου-προειδοποιεί-ελ-129314

Έκτακτη ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για αύριο Τρίτη 28 Φεβρουαρίου για Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Εφιστά την προσοχή για ολισθηρότητα στον δρόμο λόγω των λασποβροχών.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για αύριο Τρίτη 28 Φεβρουαρίου για Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΤΡΙΤΗ 28/2

ΤΡΙΤΗ 28/2 Προσοχή! Λασποβροχές= Ολισθηρότητα και κατά τόπους και περιορισμένη ορατότητα.

Φίλες και φίλοι:

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης λασποβροχών (χαρακτηριστικό του καιρού την Τρίτη 28/2 σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)-ΘΡΑΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ ) παρατηρείται αυξημένη ολισθηρότητα σε δρόμους αλλά και πεζοδρόμια, κυρίως κατά τη διάρκεια έναρξης του φαινομένου, γεγονός που πρέπει να κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς τόσο τους οδηγούς όσο όμως και τους πεζούς.

Υπό αυτές τις συνθήκες η οδήγηση μπορεί να γίνει επικίνδυνη, διότι η σκόνη που μεταφέρεται εκτός απο το να κάνει το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό μπορεί να περιορίσει επίσης σημαντικά την ορατότητα σχηματίζοντας ομίχλες!!!

Ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών. Τα φθαρμένα ή με λάθος πιέσεις ελαστικά είναι σίγουρο ότι δεν αποδίδουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Επιβεβαιώνουμε ότι οι υαλοκαθαριστήρες μας λειτουργούν σωστά . Αντικαθιστούμε τα φθαρμένα μάκτρα και προσθέτουμε απιονισμένο νερό ή ειδικό καθαριστικό μίγμα στο ντεπόζιτο υγρού πλύσης.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Διασταυρώνετε σας παρακαλώ πολυ τους τίτλους που διαβάζετε από κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με αυτά που λέγονται εδώ αλλά και στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ-ΠΑΡ 17:45 & 22:00). Πολύ συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να μην έχουν καμία σχέση! Είναι και μια καλή ευκαιρία να δείτε ποιες ιστοσελίδες εργάζονται για την πραγματική πληροφόρηση σας σε σχέση με άλλες που ενδιαφέρονται μόνο για τα κλικς!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ