Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Ηλίας Τζαφέρης

Πέθανε σε ηλικία μόλις 57 ετών ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και των sites Lykavitos και Moneypress, Ηλίας Τζαφέρης.
πένθος-στον-δημοσιογραφικό-κόσμο-πέθ-198193

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και των ιστοσελίδων Lykavitos και Moneypress, Ηλίας Τζαφέρης.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης

Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε 34 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας. Είχε εργαστεί στην τηλεόραση, σε εφημερίδες, σε ραδιόφωνο και σε sites, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999, ενώ παράλληλα έγινε διευθυντής στο Business Radio (από το 1997 ως το 1999).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια «μετακόμισε» στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάστηκε από το 2007 ως το 2011.

Ακολούθησε η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Ο Ηλίας Τζαφέρης το 2019 έγινε εκδότης στην εφημερίδα «Καρφί», ακολουθώντας τα χνάρια του ιστορικού εκδότη της, Νίκου Κακαουνάκη.

Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook λίγες μέρες πριν:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μεξικό: Πρώτος θάνατος ανθρώπου παγκοσμίως εξαιτίας της γρίπης των πτηνών H5N2

Νέα Σελήνη Ιουνίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο

Φαίη Σκορδά: Περήφανη για την καταγωγή της, ελάχιστοι τη γνωρίζουν

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ