Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ – Όσα είπε ο δικηγόρος της

Παντελής Παντελίδης: Η συνοδηγός του στο τροχαίο δυστύχημα διεκδικεί αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία
παντελής-παντελίδης-η-μίνα-αρναούτη-ζ-196868

Η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη εκδικάστηκε χθες, 30 Μαΐου, και αφορά την αγωγή που κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ για ψυχική οδύνη και τα χειρουργεία που χρειάστηκε να υποβληθεί μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης, δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι η αποζημίωση περιλαμβάνει επίσης τα ποσά που η Αρναούτη έχασε λόγω της αδυναμίας της να εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Αρναούτη επιδιώκει να αναδείξει τη σοβαρή σωματική βλάβη που υπέστη, παρόλο που το ποσό που τελικά θα λάβει ως αποζημίωση πιθανότατα θα είναι χαμηλότερο από το ζητούμενο.

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης ότι αν η απόφαση του Εφετείου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, σκοπεύουν να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο.

Μίνα Αρναούτη: Η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη ζητά 1 εκ. ευρώ – Όλα όσα λέει ο δικηγόρος της

Η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη, Μίνα Αρναούτη, ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία μετά το τροχαίο δυστύχημα, με τον δικηγόρο της, Γιάννη Κωλέττη, να μιλά στη «Super Κατερίνα» για την υπόθεση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Το ξεστόμισε η Καινούργιου για Μενεγάκη: «Στη θέση της θα καθόμουν σπίτι μου με τα παιδιά μου και τον άνδρα μου»

Πανελλήνιες: Νεαρός περίμενε με λουλούδι την κοπέλα του έξω από το εξεταστικό κέντρο – «Περήφανος για σένα»

Ξαφνικός πλούτος μέχρι το καλοκαίρι: 3 ζώδια που πιάνουν την καλή και αυξάνουν τα έσοδά τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ