Κολωνός: Ισόβια στον Μίχο, ελεύθερη άμεσα η μητέρα της 12χρονης – Αναλυτικά οι ποινές

O Ηλίας Μίχος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, 41 έτη κάθειρξη και χρηματική ποινή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
κολωνός-ισόβια-στον-μίχο-ελεύθερη-άμε-182153

O Ηλίας Μίχος, ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, 41 έτη κάθειρξη και χρηματική ποινή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Κολωνός – 12χρονη: Ισόβια στον Ηλία Μίχο

Στην μητέρα της ανήλικης επιβλήθηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο αυτή άμεσα θα βρεθεί εκτός φυλακής, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες, έχει εκτίσει δηλαδή την ποινή που πρέπει για να αποφυλακιστεί.

Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 24 ετών.

Στο μεταξύ, η αναγνώριση του ελαφρυντικού σε κάποιους από τους αποκαλούμενους ως «πελάτες» του παιδιού άλλαξε την ποινική τους μεταχείριση με επιεικέστερη αντιμέτωπιση. Συγκεκριμένα τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 12 μήνες έως επτά έτη.

Αυτή την ώρα στο δικαστήριο αγορεύουν οι συνήγοροι των καταδικασθέντων για χορήγηση αναστολής. Αφού το δικαστήριο αποφανθεί και για αυτά τα αιτήματα, η αυλαία της πολύκροτης αυτής δίκης θα πέσει λίγο πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της ανώτατης προσωρινής κράτησης του Μίχου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο από την εισαγγελέα – Πολύ πιθανά τα ισόβια

Κολωνός: Στον εισαγγελέα οδηγείται αύριο η μητέρα της 12χρονης, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ