Γιάννης Καλλιάνος: «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου»

Ο Γιάννης Καλλιάνος απαντά στις καταγγελίες του αγγειοχειρουργού περί απειλητικών μηνυμάτων που έστελνε στους γιατρούς
γιάννης-καλλιάνος-ο-πατέρας-μου-διασ-189697

Ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων και για τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς.

«Όλοι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις, κανείς δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Ήρθε κάποιος από αυτούς; Όχι. Θέλω να πω ότι δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από το νοσοκομείο».

«Ο πατέρας μου πήγε στα επείγοντα και περίμενε 5 ώρες σε ένα ράντζο. Όταν ο πατέρας μου έσβηνε και κατέρρεε ο οργανισμός του ζήτησα μόνο να του παρασχεθεί η υποστήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει. ΜΑΦ ή ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση. Δεν ζήτησα διασωλήνωση».

«Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πώς μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60.” Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».

«Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου».

«Δεν ήξερα πώς να το πω στη μητέρα μου. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και την έπαιρναν για να την συλλυπηθούν. Της έπαιρνα το κινητό από το χέρι για να μην το σηκώσει».

Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της μάνας μου όταν της είπα ότι ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε αποκλειστικά στο Live News για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πάει για την 1η θέση: Η Μαρίνα Σάττι «γκρέμισε» την πίστα στην πρώτη τεχνική πρόβα της Eurovision 2024

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το σκηνοθετικό κόλπο του Φράνκο Τζεφιρέλι που λίγοι παρατήρησαν

Το Πάσχα συμβαίνουν θαύματα: Το Άγιο φως, οι αιωρούμενες κανδήλες και οι θεραπείες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ