Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποιος ήταν τελικά ο Παναγιώτης Στάθης που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης

Δολοφονία στο Ψυχικό: Εκτέλεσαν τον τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη - Οι δουλειές στη Μύκονο, οι ξυλοδαρμοί και το δανεικό όχημα.
δολοφονία-στο-ψυχικό-ποιος-ήταν-τελικ-203795

Ερωτηματικά προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό, ακριβώς κάτω από το γραφείο του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Στάθης, τοπογράφος στο επάγγελμα, είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο.

Δολοφονία Ψυχικό: Όσα έχουν γίνει γνωστά για τη δολοφονία του 54χρονου

Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

Ο συνέταιρος του Θωμάς Κεχρολόγος, επίσης τοπογράφος και δούλευαν με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ και πολλά χρόνια έχοντας ιδρύσει εταιρία με την επωνυμία SKS SURVEY O.E.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού.

Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Είχε αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα αλλά κι άλλων γνωστών επιχειρηματιών.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Καρβέλας: «Η φτώχεια είναι αρρώστια. Θα θεραπευτεί αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες»

Εξαήμερη εργασία: Γιατί οι Γερμανοί βλέπουν πλέον με «καλό μάτι» τους Έλληνες εργαζόμενους

Πενθήμερο τέλος: Έρχεται για να μείνει η εξαήμερη εργασία – Ποιους αφορά, τι αλλάζει στο ημερομίσθιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ