Δημήτρης Κόκοτας: «Πάγωσε» προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται για 40η ημέρα στη ΜΕΘ και εξακολουθεί να δίνει μια γενναία μάχη για τη ζωή του.
δημήτρης-κόκοτας-πάγωσε-προσωρινά-189067

Όλες τις νέες πληροφορίες για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σου Σου» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή «πάγωσε» για άλλη μια φορά εξαιτίας των ημερών του Πάσχα.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Κόκοτα:

Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του.

Αυτό που «πάγωσε» προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων. Είχαν φτάσει σε ένα στάδιο που του μείωναν σταδιακά τα φάρμακα, αυτό σταμάτησε, είμαστε στα ίδια. Εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του, να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας τη μηχανική υποστήριξη.

Όπως συμπλήρωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής, με την επιστροφή των γιατρών θα υπάρξει επανεξέταση ώστε να μειωθεί η ποσότητα φαρμάκων, ώστε να ξεκινήσει διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα.

Για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμα στη ΜΕΘΗ».

«Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση του Δημήτρη. Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της, αλλά η Ριάνα δεν κάνει υστερίες του τύπου: «Τι θα κάνουμε τώρα;». Εγώ μπροστά στο παιδί δεν έχω ρίξει δάκρυ».

«Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν. Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου πουν τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά».

«Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα. Είναι συγκρατημένοι, ακόμη και αν πηγαίνει τέλεια, το ξέρουν και το προβλέπουν, θα μου το πουν. Μας είχαν πει και τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά, ανάλογα την ημέρα, τι γινόταν. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Κάθε μέρα περιμένουμε».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Με έχουν πει άνεργη κι ότι ανεβάζω βίντεο από το γυμναστήριο»

Eurovision 2024: Αποθέωση από το BBC για την ελληνική συμμετοχή και τη Μαρίνα Σάττι

Χαλάει ο καιρός: Προ των πυλών βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ