Απόστολος Λύτρας: Είχε χωρίσει με την Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό

Διαζύγιο και επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους ζητά η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα - Οι επόμενες κινήσεις της.
απόστολος-λύτρας-είχε-χωρίσει-με-την-σ-202327

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, είχε χωρίσει εδώ και μήνες με τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου είχε συζητηθεί τον περασμένο Οκτώβριο, υποδηλώνοντας ότι η σχέση τους ήταν ήδη τεταμένη πολύ πριν τα πρόσφατα γεγονότα.

Απόστολος Λύτρας: Είχαν ετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει: «Υπήρξε ένταση μεταξύ μας κατά καιρούς. Τον Οκτώβριο του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Παρότι δεν ήταν βίαιος, ήταν δύσκολος χαρακτήρας»..

Σε αδημοσίευτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα που έφερε στο φως το «Χαμογέλα και Πάλι», ο γνωστός ποινικολόγος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγο του, λέγοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Περνάω ωραία στο σπίτι», είχε πει ο ποινικολόγος στο Mega.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Live News, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από τον Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στην καθημερινότητα τους. Το ζευγάρι συνέχισε να μένει κάτι από την ίδια στέγη, αλλά και να εργάζεται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά τώρα: Σφοδρή πυρκαγιά στη Νέα Αρτάκη θέτει σε κίνδυνο κατοικίες και τον υγροβιότοπο Κολοβρέχτη

Δεν αντέχουν τη μυρωδιά του: To αρωματικό φυτό που διώχνει έντομα και ποντίκια από το σπίτι

Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους 9 καλύτερους προορισμούς του κόσμου με υποβρύχια μουσεία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ