ΕΣΠΑ: Η ΜΟΔ ΑΕ στην 86η ΔΕΘ

Η εταιρία υποστηρίζει αδύναμους δικαιούχους ΕΣΠΑ και υλοποιεί «πράσινα» έργα για να αντλήσουν πόρους και να υλοποιήσουν έργα του ΕΣΠΑ.
εσπα-η-μοδ-αε-στην-86η-δεθ-60237

Η εταιρία υποστηρίζει αδύναμους δικαιούχους ΕΣΠΑ και υλοποιεί «πράσινα» έργα

Η ΜΟΔ ΑΕ είναι μία υποστηρικτή εταιρία των αδύναμων δικαιούχων, κυρίως υποστελεχωμένων φορέων του δημοσίου και μικρών Δήμων, για να αντλήσουν πόρους και να υλοποιήσουν έργα του ΕΣΠΑ.

Δουλεύουν επίσης πάνω στο σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση σύγχρονων έργων περιβάλλοντος, «πράσινης»  μετάβασης και ψηφιοποίησης αναδείχθηκαν σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Η ΜΟΔ Α.Ε που είναι ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρία συμμετείχε στην 86ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο ενιαίο Περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και οργάνωσε τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις, ως εξής:

«Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027»

Την εκδήλωση άνοιξε με δήλωσή του ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ.Άδωνις Γεωργιάδης και ομιλητές την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ε. Βασιλικού, τον Πρόεδρο της ΜΟΔ Γ. Παπαδημητρίου,  τον Αναπληρωτή Γενικό Δ/ντή της ΜΟΔ Γ. Αγαπητίδη, τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ Κ. Αρβανίτη, τους Δημάρχους Αστυπάλαιας Ν. Κομηνέα,  Λειψών Φ. Μάγγο και Ψαρών Κ. Βρατσάνο καθώς και τον Πρόεδρο ΕΦΕΠΑΕ Π. Μαρλαφέκα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε τον ρόλο της ΜΟΔ στην υποστήριξη δικαιούχων ΕΣΠΑ και επεσήμανε: «Με δική μου πολιτική απόφαση, η ΜΟΔ παίζει το ρόλο του βοηθού των αδυνάμων δικαιούχων έτσι ώστε να μπορούν με την τεχνική βοήθεια που τους παρέχουμε να προχωρούν ταχύτερα στην υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων τους.

Θέλουμε ως κράτος και ως ΜΟΔ να είμαστε δίπλα σε κάθε δημόσια αρχή που το έχει ανάγκη. Στηρίζουμε κυρίως Δήμους και άλλους φορείς μικρού βεληνεκούς που δεν έχουν τις δικές τους τεχνικές υπηρεσίες ή την ικανότητα να φέρουν σε πέρας τα έργα τους. Θέλω να συγχαρώ τη ΜΟΔ διότι οι εργαζόμενοί της και η διοίκησή της έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις πολύ υψηλές επιδόσεις της Ελλάδας, τόσο στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ όσο και στην μεγάλη ταχύτητα με την οποία προχωρά το ΕΣΠΑ

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ