ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Καλεσμένος διέλυσε τη τούρτα και τον γάμο: H νύφη ζήτησε διαζύγιο όταν έμαθε ποιος του είπε να το κάνει

Newsroom
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 26δ.

Πως μπορείς να καταστρέψεις έναν γάμο με μια τούρτα; Στο γάμο που θα δείτε παρακάτω ένας καλεσμένος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοολ, τρεκλίζοντας κατευθύνθηκε προς την γαμήλια τούρτα κατεδαφίζοντάς την και προσπαθώντας να πετάξει τα κομμάτια προς την νύφη.

Κατέστρεψε τον γάμο με μία τούρτα

@mostshockingvidz“wedding guest” throws cake on Bride & Groom , Should He be sued ?????♬ Oh No – Kreepa

Όπως δείχνει και το βίντεο ο γαμπρός έδειξε την ενόχλησή του προς αυτήν του την κίνηση και χτύπησε με γροθιά τον καλεσμένο στο πρόσωπο, αλλά όπως όλα δείχνουν από την αντίδραση της νύφης την επομένη του γάμου, ο γαμπρός ήταν αυτός που τα είχε οργανώσει όλα.

Δείτε και την αντίδρασή του γαμπρού στον γάμο

Όσοι είδαν το βίντεο επικρότησαν την αντίδραση του γαμπρού και μάλιστα επαίνεσαν τη γροθιά του ως «σπουδαίο χτύπημα», ενώ αρκετοί αναφέρθηκαν στη σπατάλη της τούρτας. «Όταν οι άνθρωποι καταστρέφουν μια τέλεια καλή τούρτα. Η οργή που πλημμυρίζει το σώμα μου είναι απροσμέτρητη» ήταν ένα από τα σχόλια

H νύφη ζήτησε διαζύγιο την επόμενη μέρα μετά τον γάμο

Η νύφη πάντως είχε άλλη άποψη για τον παραλίγο τουρτοπόλεμο καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την επομένη του γάμου της. Η γυναίκα πήγε σε μια στήλη συμβουλών για να μοιραστεί την ιστορία της, εξηγώντας πώς ο σχεδιασμός του γάμου είχε κυλήσει ομαλά και πώς ήταν πρόθυμη να συμβιβαστεί στα περισσότερα πράγματα απαιτώντας μόνο ένα και μοναδικό πράμα: να μην της τρίβουν την τούρτα στα μούτρα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η νύφη, ο σύζυγός της είχε σκοπίμως σχεδιάσει να παραβιάσει το αίτημά της και είχε μάλιστα ετοιμάσει μια κρυψώνα από cupcakes ως εφεδρικό σχέδιο.

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ