Διάκριση του γραφείου του ΕΟΤ στην Κίνα

Δύο σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Marco Polo απέσπασε το γραφείο ΕΟΤ στο Πεκίνο- βραβείο «Εθνικού και Περιφερειακού Οργανισμού Τουρισμού»
διάκριση-του-γραφείου-του-εοτ-στην-κίν-63696

Δύο σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Marco Polo απέσπασε το γραφείο ΕΟΤ στο Πεκίνο

Το Γραφείο του ΕΟΤ στο Πεκίνο ξεχώρισε και τιμήθηκε με το βραβείο «Εθνικού και Περιφερειακού Οργανισμού Τουρισμού», ενώ το ταξιδιωτικό γραφείο Traces of Greece, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, βραβεύτηκε στην κατηγορία ««Ταξιδιωτικά Γραφεία/Ταξιδιωτικοί Πράκτορες».

Η συμμετοχή της Ελλάδας στην Πρωτοβουλία 14+1 για θέματα τουρισμού αποτελεί μια ακόμα δράση του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με στρατηγική στόχευση στην κινεζική αγορά. Το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται σε ετοιμότητα με στρατηγική και σχέδιο δράσης για την αγορά της Κίνας, τα οποία αναπροσαρμόζονται συνεχώς ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι η Κίνα εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική αγορά-στόχο για τον ελληνικό τουρισμό.

Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ: «Σημαντικό βραβείο»

Για τη βράβευση της υπηρεσίας του ΕΟΤ στο Πεκίνο, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε: «Το γραφείο του ΕΟΤ στην Κίνα λαμβάνει ένα σημαντικό βραβείο που αναδεικνύει τις ελληνικές τουριστικές υπηρεσίες και την αξία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη μεγάλη και σημαντική αγορά της Κίνας.

 

Θέλω να συγχαρώ τον διευθυντή της υπηρεσίας μας στο Πεκίνο, Γιάννη Πλεξουσάκη, καθώς και όλους τους συνεργάτες του και αναγνωρίζω ότι το έργο τους ήταν πάρα πολύ δύσκολο μέσα στις πολύ δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας. Τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό στελεχώνονται από εξαιρετικούς επαγγελματίες που κάνουν πολύ σημαντική δουλειά για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ