Αν δεν πήγες το καλοκαίρι θα πας τώρα: Δωρεάν διακοπές για χιλιάδες Έλληνες πολίτες – τόσα λεφτά θα πάρετε

αν-δεν-πήγες-το-καλοκαίρι-θα-πας-τώρα-δ-112007

Τώρα μπορείτε και εσείς να πάρετε επιταγές για να ταξιδέψετε σε όλη την Ελλάδα μέχρι 300 ευρώ από το Υπουργείο Τουρισμού. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τον τρόπο.

Πώς θα δωθούν οι επιταγές για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα

Οι νέες επιταγές θα δοθούν με τη μορφή άυλων ψηφιακών καρτών όπως είχε γίνει μέχρι τώρα στους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών χειμερινού/ορεινού τουρισμού. Πρόκειται για μια δράση που σχεδιάζεται στο υπουργείου Τουρισμού και γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Greece does have a winter».

Πώς θα πάρετε τις επιταγές για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα

Η νέα κλήρωση αναμένεται να μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για τη Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και «φτάνει» τα 300 ευρώ. Οι νέες επιταγές, που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/ όπου θα αναρτηθούν οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο προϋπολογισμός του νέου ψηφιακού προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022» ανέρχεται στα 31 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ το ποσό που απορροφήθηκε κατά τα προηγούμενα δύο έτη του προγράμματος.

Παράλληλα, εξασφαλίστηκε η επέκταση του Προγράμματος για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2025.

Σε όσους από εσάς το δικαιούστε να ευχηθούμε καλές διακοπές… και τον χειμώνα ωραία είναι.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ