Ξανά χρυσή η Άννα Κορακάκη δείχνοντας πώς είναι τα πρότυπα σε έναν κόσμο γεμάτο «Infuencers»

ξανά-χρυσή-η-άννα-κορακάκη-δείχνοντας-160391

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη υπήρξε για ακόμα μια φορά συνεπέστατη στο ραντεβού της με τα μετάλλια, και συγκεκριμένα το χρυσό στους ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στην Πολωνία.

Ξανά χρυσή η Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας (26/06) ανέβηκε για άλλη μια φορά στο βάθρο! Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, ξεκίνησε τον δρόμο για το μετάλλιο από χθες (25/06) που αγωνίστηκε στο πιστόλι 25μ. και συγκέντρωσε 289 βαθμούς ενώ σήμερα (26/6) το πρωί στις βολές ταχύτητας συγκέντρωσε 584 πόντους. Έτσι, προκρίθηκε ως τρίτη στον τελικό, όπου στον αγώνα κατάταξης ήταν πρώτη (15 πόντοι) και συνέχισε για τον αγώνα του μεταλλίου.

Εκεί, η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης με 27β. πέρασε πρώτη, αφήνοντας δεύτερη τη Βουλγάρα αντίπαλό της Αντοανέτα Κοσταντίνοβα και πήρε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Γερμανίδα Ντορέν Βενεκάμπ.

H στιγμή της απονομής για την Άννα Κορακάκη

Και η στιγμή του Εθνικού ύμνου για την Άννα Κορακάκη

Σε ένα κόσμο γεμάτο “Infuencers” που περνάνε είτε λάθος πρότυπα είτε φοροδιαφεύγουν τα έσοδά τους… υπάρχουν και οι αθλητές πρότυπα όπως η Άννα, ο Μίλτος, Η Εμμανουέλλα, Ο Μανόλο και πολλοί ακόμα που δεν έχουμε καμία πρόθεση να αδικήσουμε.

Oi αναρτήσεις της Άννας Κορακάκη στο Instagram

Λίγες ώρες πριν η Άννα με μια ανάρτησή της θέλησε να συγχαρεί την Εμμανουέλα Κατζουράκη για το ασημένιο της μετάλλιο, ενώ και λίγα λεπτά νωρίτερα σήμερα δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για το σημερινό της μετάλλιο θέλοντας να ευχαριστήσει και όσους την στηρίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

H απονομή του χρυσού στην Άννα Κορακάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ