Βασίλης Σπανούλης: «Ο Αντετοκούνμπο φορά την φανέλα της Εθνικής μας και διαφημίζει την Ελλάδα μας»

βασίλης-σπανούλης-ο-αντετοκούνμπο-φ-70026

Ο Βασίλης Σπανούλης φιλοξενήθηκε στην Cosmote ΤV και την εκπομπή Pick n’ Roll και μίλησε για όλους και για όλα. Ο Kill Bill αναφέρθηκε στην οικογένεια του, το Περιστέρι, την προπονητική, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης για το πόσο δύσκολο ήταν να… σκοτώσει τον παίκτη μέσα του:

«Δεν ήταν δύσκολο. To… τερμάτισα. Δεν είχα κάτι αλλο να δωσω το μπάσκετ. Τα παιδιά μου πρόλαβαν να με δουνε. Ξεπεράστηκαν τα όνειρα μου για το μπάσκετ. Έπρεπε να κάνω στην άκρη για τα νέα παιδιά για το καλό του Ολυμπιακού. Να ανανεωθεί η ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν εύκολο γιατί ήμουν γεμάτος. Όλα μου ήρθαν πολύ φυσιολογικά και ήρεμα. Δεν μου έλειψε ποτέ το να παίζω γιατί είμαι ευλογημένος. Ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσε ο Θεός και όσα πέτυχα».

Ο Βασίλης Σπανούλης για τον Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης είναι φοβερός, έχει εκπληκτική νοοτροπία. Διαφημίζει την Ελλάδα μας. Ευχής έργον που έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα παντού και να φορά την φανέλα της Εθνικής μας».

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται:

«Δεν έτυχε να ξαναπάω για ματς στο ΣΕΦ. Ιδιαίτερη στιγμή. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσουν σε επίπεδο λατρείας η αγάπη. Κάναμε σπουδαία πράγματα που δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Η πιο έτοιμη ομάδα της Euroleague. Από τα φαβορί να πάει στο Final 4. Eίναι σημαντικό να διαφημίζει όπως και ο Παναθηναϊκός το μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη».

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι προσπαθεί να μη κάνει ο ίδιος τώρα όσα δεν του άρεσαν να κάνουν οι προπονητές του. Αναλυτικότερα, είπε:

«Προσπαθώ να μην κάνω όσα με ξένιζαν. Όταν έχεις έναν ηγέτη, πρέπει να τον διαχειριστείς διαφορετικά. Πρέπει να αντιμετωπίζεις τα παιδιά με διαφορετικό τρόπο, αλλά την ίδια στιγμή και με τον ίδιο» 

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ