ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Πέθανε και δεύτερος φίλαθλος της ΑΕΚ που είχε πάθει ανακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 59δ.

Εμφράγματα προκάλεσε το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, καθώς έπαθαν ανακοπή δυο φίλαθλοι της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς κατέληξαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σταυρινός έπαθε ανακοπή μετά τη λήξη του αγώνα και κατέληξε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ-ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την ξαφνική απώλεια του φιλάθλου Γιώργου Σταυρινού που έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια από ανακοπή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος που σε όλη τη ζωή του ακολουθούσε πιστά την ΑΕΚ και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους των οπαδών, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νέο μας γήπεδο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά στους οικείους του.

Ο δεύτερος φίλαθλος έπαθε ανακοπή πριν από την έναρξη του αγώνα και δυστυχώς κατέληξε και αυτός δυο μέρες μετά. Ο λόγος για τον Νίκο Καζαντζόγλου ετών 64.

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τους δυο φιλάθλους με ένα συγκινητικό μήνυμα

Πριν το ματς με την Κηφισιά, η ΑΕΚ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους δύο φίλους της που έφυγαν από τη ζωή.

«ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στον παράδεισο» τραγούδησαν οι φίλοι της ΑΕΚ πριν την έναρξη του αγώνα με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής σε αμφότερους πριν την έναρξη του αγώνα με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ