Συγκλονισμένος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν»

συγκλονισμένος-ο-θανάσης-αντετοκούν-130252

Δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο η τεράστια τραγωδία στα Τέμπη με τους πολλούς νεκρούς. Ως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την λύπη του για το τραγικό συμβάν μέσα από το instagram του και σε ένα story γραμμένο στα αγγλικά. Ο ίδιος, προσπάθησε να δώσει κουράγιο και να μιλήσει για ελπίδα.

Τί έγραψε Θανάσης Αντετοκούνμπο για τη τραγωδία στα Τέμπη

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο που παίζει και εκείνος στους Milwaukee Bucks, έδωσε το δικό του μήνυμα πένθους και στήριξης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

“Το πένθος είναι δύσκολο να το αντέξεις”, λέει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για τα Τέμπη

Κάνοντας Instagram story στα αγγλικά, αναλυτικά έγραψε:

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν. Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

Είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και σίγουρα και εκείνος έχει συγκλονιστεί όπως όλοι μας. Ας μείνουμε στην αγάπη και στην ελπίδα που θέλει να πει ότι υπάρχουν ακόμα. Κουράγιο στις οικογένειες των νεκρών και των αγνοούμενων…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ