Όλο το διαδίκτυο μιλάει για το Μίλτο Τεντόγλου: Μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη μετά το Χρυσό και συγκίνησε

όλο-το-διαδίκτυο-μιλάει-για-το-μίλτο-τε-131827

Ο Έλληνας χρυσός Αθλητής, Μίλτος Τεντόγλου,  αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και είπε πως είναι στεναχωρημένος και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των συγγενών των θυμάτων.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κι οι υπόλοιποι αθλητές της εθνικής ομάδας αγωνίστηκαν στη διοργάνωση, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Τί είπε ο Μίλτος Τεντόγλου για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο 25χρονος μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε και με την απάντηση του έδειξε ξανά τον σπάνιο χαρακτήρα του. «Ηταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ότι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές», ανέφερε.

«Θα έκανα 8.50 το βράδυ», λέει ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Τεντόγλου δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στον τελικό και σχολιάζοντας το γεγονός ότι νίκησε με το 8.30 που έκανε στο πρώτο του άλμα, είπε: «Συνήθως πηδάω καλύτερα μετά το το πρώτο άλμα. Ήταν δύσκολος αγώνας. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για εμένα. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ θα έκανα 8.50, το υπόσχομαι».

binary comment

Στη συνέχεια, μιλώντας για το γεγονός ότι είναι πλέον ο μοναδικός με τρία χρυσά μετάλλια στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ανάφερε ότι δεν νιώθει ανίκητος, λέγοντας ότι: «Δεν είμαι ανίκητος. Χάνω και κάποιες φορές. Στα ευρωπαϊκά ίσως ισχύει. Πιστεύω ότι σήμερα μπορούσα να χάσω επειδή δεν ήμουν ο καλός μου εαυτός. Έτσι είναι οι αγώνες. Χάνουν και τα φαβορί και τα αουτσάιντερ να κάνουν κάτι τρελό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο θα έπρεπε, επειδή ήταν πρωινό αγώνας. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άκυρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος».

Αυτό θα πει ταπεινός και αντι- σταρ αθλητής. Ποτέ δεν χαίρεται τόσο με το άλμα του και πάντα λέει πως θα μπορούσε να είναι και καλύτερος ενώ δεν δηλώνει ποτέ ανίκητος. Οπως και να ΄χει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι για ακόμα μια φορά και θα τον περιμένουμε μετά βαίων και κλάδων.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ