Μουντιάλ 2022: Διδάσκουν πολιτισμό… Oι Ιάπωνες, μάζεψαν όλα τα σκουπίδια από τις εξέδρες και έδωσαν μάθημα συμπεριφοράς

Ο πολιτισμός και η κουλτούρα φαίνονται ουσιαστικά και αληθινά σε κάτι τέτοιες στιγμές. Οι Ιάπωνες φίλαθλοι έδωσαν ένα μάθημα συμπεριφοράς
μουντιάλ-2022-διδάσκουν-πολιτισμό-oι-ιάπ-91898

Έμειναν στο γήπεδο και μάζεψαν όλα τα σκουπίδια της εξέδρας, οι Ιάπωνες οπαδοί

Ο πολιτισμός και η κουλτούρα φαίνονται ουσιαστικά και αληθινά σε κάτι τέτοιες στιγμές. Οι Ιάπωνες φίλαθλοι έδωσαν ένα μάθημα συμπεριφοράς σε όλο τον κόσμο. Μετά το τέλος του αγώνα με τη Γερμανία στο Μουντιάλ 2022 και ενώ λίγο πριν είχαν πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική νίκη στην ιστορία της χώρας, έκαναν αυτό που θα έκαναν σε κάθε περίπτωση.

 

Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι αποχωρούσαν απ’ το Khalifa International Stadium αφήνοντας πίσω τους ένα σωρό σκουπίδια, οι Ιάπωνες, όπως συνηθίζουν, έμειναν στις εξέδρες και μάζεψαν σε σακούλες όλα τα σκουπίδια που βρίσκονταν στον χώρο που τους φιλοξένησε.

Πόσο διαφορετικοί οπαδοί στ αλήθεια! Όταν οι υπόλοιποι φίλαθλοι έφυγαν από το  Khalifa International Stadium αφήνοντας τις εξέδρες γεμάτες σκουπίδια, οι Ιάπωνες, έδειξαν τον πολιτισμό τους. Όπως κάνουν πάντα, έμειναν στις εξέδρες και μάζεψαν σε σακούλες όλα τα σκουπίδια που βρίσκονταν στον χώρο που τους φιλοξένησε.

Τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια!

   

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ