ΖΩΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Σχέσεις 2024: Αυτά τα 3 ζώδια μπορεί να χωρίσουν φέτος

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 7λ. 22δ.

Σχέσεις 2024: Εάν η σχέση σας είναι στα βράχια, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε ουσιαστικά αταίριαστοι, τα αστέρια το θέλουν για εσάς ή και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση, μερικά ζώδια μπορεί να έχουν μια διάλυση στον ορίζοντα χάρη σε ορισμένες πλανητικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τη Michelle Bell, ιδρύτρια της εφαρμογής αστρολογίας «Cosmic Fusion», κάθε πλανητική διέλευση μπορεί να εμποτίσει το ζώδιό σας με μια συγκεκριμένη ενέργεια και, όταν πρόκειται για χωρισμούς, ο Κρόνος είναι αυτός που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Σχέσεις 2024: Η επιρροή του Κρόνου

«Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης του κάρμα, του περιορισμού και της δομής», λέει στο Bustle. «Όταν ο Κρόνος σχηματίζει προκλητικές όψεις -όπως τετράγωνα ή αντιθέσεις- με προσωπικούς πλανήτες όπως η Αφροδίτη ή ο Άρης, μπορεί να σημαίνει μια περίοδο δοκιμών και αναδιάρθρωσης στις σχέσεις». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να έχετε μια σημαντική συνειδητοποίηση, όπως η θεοφάνεια ότι η εξάμηνη κατάσταση σας δεν αξίζει πλέον τον χρόνο σας.

Σχέσεις 2024: Η επιρροή του Ουρανού

Ο Ουρανός είναι ένας άλλος πλανήτης που επηρεάζει τις σχέσεις. «Μπορεί να φέρει απροσδόκητες διαταραχές ή αποκαλύψεις που κλονίζουν την υπάρχουσα δυναμική», λέει η Bell. «Η επιρροή του Ουρανού μπορεί επίσης να προκαλέσει μια επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία ή αυθεντικότητα, οδηγώντας σε χωρισμούς ή ριζικούς μετασχηματισμούς στις σχέσεις».

Σχέσεις 2024: Η επιρροή του Πλούτωνα

Και μετά υπάρχει ο μικροσκοπικός Πλούτωνας, που συμβολίζει τη μεταμόρφωση, τη δύναμη και την αναγέννηση. Σύμφωνα με την Bell, μια διέλευση του Πλούτωνα μπορεί να ρίξει φως σε βαθιά ζητήματα – και ακριβώς έτσι θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να χωρίσετε.

Παρακάτω είναι τα 3 ζώδια που πιθανότατα θα χωρίσουν με τον σύντροφό τους το 2024, χάρη σε αυτές τις πλανητικές κινήσεις.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Εάν είστε Λέων σε σχέση, προσέξτε την πλάτη σας. Σύμφωνα με την Bell, ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο Ταύρος όλο το 2024 και είναι στο τετράγωνο με τον Λέοντα. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτή η όψη είναι δύσκολη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν έχει εκπληρώσει τις ανάγκες σας.

«Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές, διαταραχές ή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, που μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη του Λέοντα για αναγνώριση, πίστη και σταθερότητα στις σχέσεις», λέει.

Εάν ο σύντροφός σας ήταν για άλλη μια φορά στοργικός, μπορεί να αισθανθείτε αναγκασμένοι να χωρίσετε αν κρυώσει ξαφνικά. Αν και είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς αυτός που νιώθει πνιγμένος. Για να περάσετε τη χρονιά αλώβητη, η Bell συνιστά να προστατεύσετε την ατομικότητά σας.

Η σχέση σας θα είναι πολύ πιο υγιής αν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε ό,τι χρειάζεστε, αλλά αν καταλήξετε να χωρίσετε, αυτή η πρακτική θα σας προετοιμάσει επίσης για μια διασκεδαστική σεζόν όπου θα κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε. κάνω.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

«Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει σημαντικές αλλαγές στη σχέση το 2024 λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο που σχηματίζουν τετράγωνα με τον ήλιο του Σκορπιού και άλλες βασικές τοποθετήσεις», λέει η Bell. «Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να επιφέρουν έντονους αγώνες εξουσίας, συναισθηματικούς μετασχηματισμούς ή την ανάγκη να αντιμετωπίσουν [μεγάλα ζητήματα στη σχέση τους]».

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός σκέφτεται υπερβολικά κάθε μέρος της ερωτικής του ζωής. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η υπερβολική σκέψη μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο. «Η τάση του Σκορπιού να εμβαθύνει στα βάθη των συναισθημάτων θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανακαλύψεις ή χωρισμούς καθώς αναζητούν την αυθεντικότητα και τη μεταμόρφωση», λέει.

Εάν ο σύντροφός σας δεν σας φαίνεται καλός, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και φύγετε τώρα. Ακόμα κι αν είστε μαζί για πολλά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Αντί να κοιτάτε πίσω το 2025 και να αναρωτιέστε γιατί περάσατε άλλον έναν χρόνο νιώθοντας άγχος και αόρατο.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, ο Κρόνος είναι εδώ για να σας ταράξει. Ο Κρόνος είναι ημιτετράγωνος με τον Πλούτωνα ανάδρομα στις 6 Μαΐου. Και μαζί του θα έρθει η αρχή ενός ρήγματος στη σχέση σας.

«Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου. Οπότε μπορεί να διορθώσετε τα πράγματα προσωρινά. Καθώς, όμως, ο Κρόνος θα πάει ανάδρομος στους Ιχθείς στις 29 Ιουνίου, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει ξανά» λέει στο Bustle.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα. Αυτό θα σας κάνει ξαφνικά θα σκεφτείτε ότι ο σύντροφός σας είναι το πιο ενοχλητικό άτομο έβερ. Ακόμα κι αν τα πηγαίνατε πάντα καλά. Το θέμα είναι ότι μπορεί ξαφνικά να σκεφτούν το ίδιο πράγμα για σένα.

Όταν ο Ποσειδώνας -ο κυβερνήτης των Ιχθύων- θα πάει ανάδρομος στις 2 Ιουλίου, τότε θα πείτε τον τελευταίο σας λόγο. Σύμφωνα με τη Stina Garbis, αυτή η πλανητική διέλευση θα σας εμπνεύσει να στείλετε ένα μπαράζ κειμένων στον σύντροφό σας. Και τότε είναι το πιο πιθανό να χωρίσετε τους δρόμους σας για πάντα.

Πηγές:

Michelle Bell, ιδρύτρια της αστρολογικής εφαρμογής «Cosmic Fusion»

Stina Garbis, αστρολόγος

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Ζουν μια κόλαση

Φλαμίνγκο στις παραλίες Βουλιαγμένης και Αρτέμιδας: Ένα σπάνιο και ασυνήθιστο φαινόμενο

Σταμάτης Γονίδης: «Έφυγα στα καράβια για να μαζέψω χρήματα. Φεύγοντας, δεν έκλαψε κανείς για μένα»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ