Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο

Προσοχή! Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο πρόκειται να προκαλέσει ιδιαίτερη κακοτυχία και ντράβαλα σε αυτά τα 5 ζώδια!
ανάδρομος-ερμής-ποια-ζώδια-θα-ταλαιπω-188376

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο προκαλεί ιδιαίτερη κακοτυχία σε αυτά τα 5 ζώδια!

Όπως όλοι ξέρουμε, ο Ερμής τον Ταύρο θα βρίσκεται σε στάση από τις 20 Απριλίου και θα γυρίσει ανάδρομος στις 22 του μηνός -όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαΐου. Όπως καταλάβατε, αυτό θα προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων, από καθυστερήσεις, γκαντεμιές και βλάβες μέχρι ακυρώσεις σχεδίων, προβλήματα στις σχέσεις και αναβολές/αναθεωρήσεις στα προγράμματα. Τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν.

Το… «κύμα» γκαντεμιάς αναμένεται να επηρεάσει σύσσωμο το ζωδιακό κύκλο, ποια είναι όμως τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν τα χειρότερα;

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες σχεδιάσει, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα θα σπάνε, αφού δε θα κουνιέται φύλλο. Μόλις ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, θα ανοίγει ταυτόχρονα και ο ασκός του Αιόλου, καθώς το τι εννοείς με το τι γίνεται κατανοητό είναι δυο διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; ΟΚ! Νέα ξεκινήματα, όμως, ξέχνα τα!

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να στραβώνουν, οπότε μην ελπίζεις σε πολλά, μέχρι τις 15/5, που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Μέχρι τότε, αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν ή να στα επιστρέψουν. Αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω. Επιπλέο, συμφωνίες μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς το συμφέρον σου. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

ΖΥΓΟΣ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα και είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολόγαγαν δεξιά και αριστερά, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως επισκεφτείς και ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία θα βγεις να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη, να περιμένεις την επιστοφή του ασώτου (ή της άσωτης) που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να κρίνεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Πάντως κράτα μικρό καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι χλαπάτσες με τον Ερμή ανάδρομο, όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα είναι αρκετές, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θεωρείς ότι το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, αφού πάνω που πας να χαλαρώσεις λίγο, τότε θα τα θυμούνται όλα. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες. Κι εδώ δεν ισχύει το ότι τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα και οι εντάσεις και οι έμμεσες απειλές ότι θα πάρει το καπελάκι του, θα φύγει και θα σε αφήσει να κόψεις το λαιμό σου. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Μην το επιχειρήσεις γιατί θα είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικοινωνιακά και όσον αφορά στις μετακινήσεις σου (καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον 3ο οίκο σου) με όσα ευτράπελα συμβούν θα σε φτάσουν στα όριά σου και η καθημερινότητά σου θα γίνει ιδιαίτερα “περιπετειώδης”. Κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού δε φαίνεται να συνεργάζονται, ενώ αν έχεις και γραφειοκρατικά να διευθετήσεις, τότε καλό κουράγιο, αφού είτε θα βρίσκεις κλειστές υπηρεσίες είτε υπαλλήλους και άλλους “ειδικούς” απρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν ή πιο πολύ θα σε μπλέκουν, παρά θα σε κατευθύνουν σωστά. Από την άλλη, πρόσεξε τι λες και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς θα δίνουν και θα παίρνουν. Για προγραμματισμένα ραντεβού ή ταξίδια ούτε λόγος… Το μόνο παρήγορο είναι ότι αν έχεις υποθέσεις που εκκρεμούν, ίσως τώρα να κλείσουν οριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ζώδια Σήμερα 25/4: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σχέσεις: Ποιά ζώδια είναι οι πιο ανασφαλείς σύντροφοι;

Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα 24/4: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ