Σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία ψάχνει Έλληνα τυλιχτή και δίνει 2.500 ευρώ το μήνα για πρώτο μισθό

Ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία αναζητά τυλιχτή και δίνει μισθό 2.500 ευρώ το μήνα που θεωρείται πολύ καλός μισθός
σουβλατζίδικο-στην-ιρλανδία-ψάχνει-έ-61863

Ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία αναζητά τυλιχτή και δίνει μισθό 2.500 ευρώ το μήνα

Προσφέρει 2.500 ευρώ μισθό για όποιον Έλληνα ενδιαφέρεται να δουλέψει. Ο λόγος για ένα ελληνικό σουβλατζίδικο που βρίσκεται όμως στην Ιρλανδία.

Μάλιστα, η αγγελία αναφέρει ότι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί, τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.

Διευθυντής λειτουργίας σουβλατζίδικου: «Καλός μισθός τα 2.500 ευρώ»

Μιλώντας στον ALPHA, o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».

Σίγουρα τα 2500 ευρώ είναι ένας πολύ καλός μισθός και πολλοί θα είναι εκείνοι που θα δηλώσουν διαθεσιμότητα, αν η θέση δεν έχει ήδη καλυφθεί.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ