Πανέμορφη κοπέλα που δεν μπορεί να χαμογελάσει έγινε μοντέλο και λάμπει επιτέλους από ευτυχία

Η Tayla Clement γεννήθηκε με μια σπάνια ανίατη πάθηση που συμβαίνει στoν 1 στα 4 εκατομμύρια και δεν μπορεί να χαμογελάσει
πανέμορφη-κοπέλα-που-δεν-μπορεί-να-χαμ-62347

Η Tayla Clement γεννήθηκε με μια σπάνια ανίατη πάθηση που συμβαίνει στoν 1 στα 4 εκατομμύρια και δεν μπορεί να χαμογελάσει

Είναι ένα νέο κορίτσι με πολλά ταλέντα. Η Tayla Clement είναι Παραολυμπιονίκης, 24 ετών και σε λίγο θα φιγουράρει σε καμπάνιες για να εμπνεύσει άλλους χάρη στο Zebedee Talent.

Η Παραολυμπιονίκης μοιράστηκε τα νέα στο Instagram. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη – θα γίνω για τους άλλους η ενδυνάμωση, η έμπνευση και η αλλαγή που χρειαζόμουν όταν ήμουν νεότερη, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», έγραψε.

Tayla Clement: Με σπάνια πάθηση 1 στα 4 εκατομμύρια

Η Clement γεννήθηκε με μια σπάνια ανίατη πάθηση που συμβαίνει στoν 1 στα 4 εκατομμύρια που ονομάζεται σύνδρομο Moebius, η οποία επηρεάζει τους μύες που ελέγχουν την έκφραση του προσώπου και την κίνηση των ματιών. Λόγω της ασυνήθιστης νευρολογικής διαταραχής, η Clement δεν μπορεί να χαμογελάσει και δεχόταν bullying σε όλη την παιδική της ηλικία.

Σε ηλικία 12 ετών, η Clement υποβλήθηκε σε μια «εγχείρηση χαμόγελου», στην οποία οι γιατροί μεταμόσχευσαν μαλακό ιστό από το μηρό της στο πρόσωπό της σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν το χαμόγελό της. Ωστόσο, η διαδικασία απέτυχε, αφήνοντας την Clement με πρησμένο και μελανιασμένο πρόσωπο.

Η Clement μεγάλωσε παίζοντας αθλήματα και κολύμπι, αλλά τα παράτησε για κάποιο χρονικό διάστημα. Ώσπου επικοινώνησε μαζί της η Para Athletics της Νέας Ζηλανδίας και μπήκε ξανά στο παιχνίδι βγαίνοντας πρώτη σε πολλούς αγώνες στη σφαιροβολία!

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ