Η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους: Αν τη λες κάθε πρωί, δεν πλησιάζει τίποτα κακό, λένε οι Άγιοι πατέρες

η-πιο-ισχυρή-προσευχή-του-αγίου-όρους-α-132500

Και όμως… υπάρχει μια προσευχή που όταν την λες κάθε πρωί νιώθεις και είσαι πιο προστατευμένος από τα πάντα (εμπόδια κυρίως) που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου. Η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, όπως διδάσκουν παλαιοί γέροντες κι ο γέροντας Παΐσιος, είναι το το ψαλτήρι του Δαυϊδ.

Η προσευχή που διώχνει μακριά κάθε κακό και πρέπει να λέτε κάθε πρωί

Μάλιστα, ο ισχυρός αυτός ψαλμός, όταν λέγεται κάθε πρωί, αποτελεί πανίσχυρο όπλο κατά οποιουδήποτε κακού, όπως αναφέρουν οι άγιοι πατέρες, μεταξύ των οποίων και ο γέροντας Παΐσιος.

Τα λόγια της προσευχής που διώχνουν μακριά κάθε κακό

“Ο Θεός εις την βοήθειάν μου πρόσχες, Κύριε, εις το βοηθήσαι μοι σπεύσον. Αισχυνθήτωσαν και εντραπήτωσαν οι ζητούντες την ψυχήν μου. Αποστραφήτωσαν εις τα οπίσω, και καταισχυνθήτωσαν οι βουλόμενοί μοι κακά. Αποστραφήτωσαν παραυτίκα αισχυνόμενοι, οι λέγοντές μοι: Εύγε, εύγε.

Αγαλλιάσθωσαν και ευφρανθήτωσαν επί Σοί, πάντες οι ζητούντες σε, ο Θεός. Και λεγέτωσαν δια παντός. Μεγαλυνθήτω ο Κύριος, οι αγαπώντες το σωτήριόν Σου. Εγώ δε πτωχός ειμί και πένης, ο Θεός, βοήθησόν μοι. Βοηθός μου, και ρύστης μου ει Συ, κύριε, μη χρονίσης.

Αμην”

(FILE) BRITAIN ROYALTY

Με αυτή τη προσευχή θα έχετε μια θωράκιση σε ότι και αν θέλετε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας. Καλό θα είναι να την λέτε όποτε θέλετε και ιδανικά κάθε πρωί. Δεν είναι τυχαίο ότι την πρότεινε και ο Άγιος Παίσιος. Βοήθεια σας λοιπόν…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ