Αγγλία: Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν τα γενέθλια της φίλης τους

αγγλία-μεταμφιέστηκαν-σε-αγγελική-νι-64487

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το παραπάνω περιστατικό και υπάρχουν και… πειστήρια! Πέντε φίλοι μεταμφιέστηκαν σε… Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να κάνουν έκπληξη στη φίλους που είχε τα γενέθλιά της.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα και όπως όλα δείχνουν μεγάλη φαν της Αγγελικής και της εκπομπής Φως στο Τούνελ, που ζει την Αγγλία, η Άστρα Παπαχριστοδούλου, είχε τα γενέθλιά της και φίλοι της αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε Αγγελική Νικολούλη και να της κάνουν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα.

Μεταμφιέστηκαν σε Αγγελική Νικολούλη και «πάρταραν»

Η Άστρα Παπαχριστοδούλου αποφάσισε να στείλει τη φωτογραφία με την έκπληξη που της έκαναν στην εκπομπή «Φως στο Τουνελ» και οι υπεύθυνοι ανάρτησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία στην σελίδα της εκπομπής στο Instagram στέλνοντας τις ευχές τους.

Το μήνυμα της φαν στην Αγγελική Νικολούλη:

Στο επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο instagram σημειώνεται:

«Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!», ήταν η απάντηση.

Η ίδια μάλιστα βλέποντας τη φωτογραφία από την έκπληξη των γενεθλίων της στα social media χάρηκε πολύ και έγραψε κάτω από το ποστ: «Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και που μοιραστήκατε την φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων μου!! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας. Σας στέλνω την αγάπη μου!».

Μάλιστα, όπως μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία επέλεξαν το χαρακτηριστικό κόκκινο σακάκι της Αγγελικής, ασορτί με τα κερασάκια και το γλέντησαν κανονικά! Πάντα τέτοια, παιδιά!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ