Δυστυχώς, η Καίτη Φίνου περνάει δύσκολες ώρες: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μετά τον κορονοϊό

δυστυχώς-η-καίτη-φίνου-περνάει-δύσκολ-177195

Η Καίτη Φίνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok και τον τελευταίο καιρό ανεβάζει πολλά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα οποία εμφανίζεται χωρίς να έχει δόντια.

Η ηθοποιός μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο έχει μείνει χωρίς δόντια:

«Αυτό που μου συμβαίνει, που δεν βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τέλος πάντων, μην πολυλογώ, είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δεν φαινόντουσαν.

Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Πάω σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά, εντάξει, για να μιλάω τώρα, θα το έχω ξεπεράσει. Δεν φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Ευχαριστώ την Ναταλία Γερμανού που με έστειλε στη δική της οφθαλμίατρο και υπάρχει μια διαδικασία με ενέσεις και δεν συμμαζεύεται».

@kaiti1959 #myteeth #myeys ♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου🧿🧿🧿🧿🧿🐢🐞🌻🏕

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ